(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja kesätöihin
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Haemme ohjelmistoalan asiakkaallemme Accountor Finagolle sopimuskäsittelyyn ja laskutukseen asiakaspalveluhenkistä asiakasneuvojaa!


Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu vaihtelevia sopimuskäsittelyyn ja laskutuskyselyihin sekä -selvityksiin liittyviä asiakaspalvelun tehtäviä sähköpostitse ja puhelimitse. Muita tehtäviä ovat asiakassopimusten kirjaus ja ylläpito eri järjestelmissä sekä erilaiset laskutukseen, tuotteisiin ja lisäpalveluihin liittyvät muutokset sekä kyselyt B2B-asiakaspalvelussa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on

- Aiempaa kokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä (hallinnon, sopimusten, asiakasrekisterien yms. parissa työskentely katsotaan eduksi)
- Aito halua auttaa asiakkaita sekä positiivinen ja joustava ote työhön
- Kokemusta useamman järjestelmän yhtäaikaisesta käyttämisestä
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä valmius käyttää englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Sinun ei vielä tarvitse olla täysin valmis tekijä tähän rooliin, mutta toivomme sinun pääsevän nopeasti tehtävien tasalle. Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja oppivaista asennetta. Olet rohkea ja ulospäinsuuntautunut, ja teet mielelläsi yhteistyötä muiden kanssa. Mukaudut helposti toimintaympäristömme nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja säilytät positiivisen asenteesi myös kiireen keskellä.

Työsuhde on alkuun osa-aikainen (50%) mutta muuttuu kesä-elokuun ajaksi kokoaikaiseksi. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2020 asti ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Edut

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lähetä hakemuksesi jo tänään ja liitä cv:si, hakemuksesi ja palkkatoiveesi mukaan.

Yhteyshenkilöt

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
puh. 020 729 0838

Annastiina Korpi
annastiina@poolia.fi
puh. 020 729 0835

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita pk-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla.

Olemme osa Accountor-konsernia, joka tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuja sekä ulkoistuspalveluja. Toimimme kehityksen kärjessä ja hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa asiakkaittemme prosessien digitalisoinnissa. Palveluksessamme on noin 2 500 ammattilaista 7 maassa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Vuonna 2018 Accountor Groupin liikevaihto oli 240 miljoonaa euroa.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter