Asiakasneuvoja kesäksi K Auto Oy, Vantaa
K Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko olla meidän kesän pelastaja? Oletko aidosti kiinnostunut autoista ja asiakaspalvelusta? Innostaako erilaiset asiakaskohtaamiset ja työnteko erilaisten ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä tehdään tarkkuutta vaativaa työtä, reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja mukavassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen ja ahkeran kesätyöntekijän huolenpitosopimustiimiin huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Olet tärkeä osa pientä tiimiämme, jonka tehtävänä on ylläpitää ja hallinnoida asiakkaidemme huolenpitosopimuksia. Kesätyöntekijänä pääset palvelemaan laajaa asiakaskuntaamme ja jälleenmyyjäverkostoamme huolenpitosopimuksiin liittyvissä asioissa. Kesätyöntekijänä käytät IT-järjestelmiä sujuvasti, selvittelet asioita eri lähteistä ja ennen kaikkea olet valmis oppimaan uutta nopeassa tahdissa. Työskentelet tarkasti ja osaat ottaa vastuuta työstäsi. Kokemus autoalalta tai jopa huolenpitosopimuksista, on eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta tai opintoja (esim. autoinsinööri-AMK, merkonomi, tradenomi).


Odotamme sinulta:
- MS Office -työkalujen osaamista (Excel ja Word)
- autoalan tuntemusta
- iloista asiakaspalveluasennetta
- itsenäistä päätöksentekokykyä ja tarkkuutta
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalle toukokuu 2020 - elokuu 2020 (tarkempi kesto sovitaan myöhemmin).


Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Tolvanen, puh 050 3905 305.
Lähetä hakemuksesi 1.3.2020 mennessä ohessa olevan linkin kautta.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Auto Oy on markkinajohtaja Suomessa ja Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä merkkiriippumattomia autoalan palvelukonsepteja.


K-Autolla on jo noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet.


Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät -tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339800
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa