(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja kansainväliseen ympäristöön!
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsitkö joustavaa, mutta kokoaikaista työtä, jossa pääset palvelemaan asiakkaita monikanavaisesti mielenkiintoiseen yritykseen finanssialalla? Ja vielä tarpeellisin tässä työssä, talar du svenska? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla hakemamme uusi asiakasneuvojamme!

Etsimme nyt asiakkaallemme kahta ruotsinkielistä asiakasneuvojaa hyvien kulkuyhteyksien päähän Helsingin Vallilaan. Tehtävä kokoaikainen ja vakituinen. Asiakaspalvelu palvelee asiakkaitaan 24/7, joten työtä tehdään myös arkisin ja viikonloppuisin.

Tehtäviisi kuuluvat pankki- ja henkilöasiakkaiden palvelu laskutukseen ja luottokortteihin liittyvissä asioissa puhelimitse sekä sähköpostitse. Sinun tehtävänäsi on löytää paras ratkaisu juuri hänelle. Tehtävä on hyvin vastuullinen ja pääset varmasti haastamaan itseäsi päivittäin erilaisissa tilanteissa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme sinulta suomen kielen taidon lisäksi erinomaisen ruotsin ja englannin kielen hallintaa niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta. Tiimissä puhalletaan yhteen hiileen, joten saat kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen tehtävässä menestymiseen.

Ole nopea! Tehtävä täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja valitut henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyritykseemme.

Miten ja milloin?

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien! Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle arkisin klo 9-10 välisenä aikana. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.

Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kieli