Asiakasneuvoja (Joensuu, Kesälahti ja Kontiolahti)
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

OP Ryhmään kuuluva OP Pohjois-Karjala on toimialueensa johtavia pankkeja. Asiakasliiketoimintamme on 3 miljardia euroa. Pankkimme palvelee seitsemässä toimipaikassa kuuden kunnan alueella noin 90 ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

 

Haemme osaavaan joukkoomme vakinaiseen työsuhteiseen

 

Asiakasneuvojaa eteläisen alueen konttoreihin (Joensuu, Kesälahti ja Kontiolahti)

 

Työskentelet päivittäispalvelutiimissä tiimin jäsenenä monipuolisissa tehtävissä mm. maksuliikenteeseen, säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen omaa osaamistasi hyödyntäen. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaillemme ylivertainen asiakaskokemus monikanavaisesti ja sujuvasti. Haluat hoitaa asiakkaan asiat kerralla kuntoon.

 

Menestyksen eväät

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, määrätietoista ja tavoitteellista työotetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, esiinnyt vakuuttavasti ja olet joustava. Asiakaspalvelu on sinulle intohimo ja haluat olla oma-aloitteisesti yhteydessä asiakkaisiin. Myyntityö on sinulle sydäntä lähellä. Olet aktiivinen, aloitteellinen ja ratkaisuhakuinen, ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Sinulla on mahdollisuus liikkua konttoreiden välillä toimialueemme sisällä. Aiempi kokemus pankkialalta katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle

 

Vastuullisen roolin, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Lisäksi pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa asiakaspalvelutyötä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Mira Salstela (mira.salstela@op.fi). Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 30.11.2020 mennessä urasivustomme kautta. Kerrothan hakemuksellasi, millä paikkakunnilla olet halukas työskentelemään.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401556
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu