(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2019
S-Business on yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta firman arkeen S-ryhmästä.S-Business -kortti käy yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa ja kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo noin 30.000 yrityksessä. S-Business -liiketoimintaa harjoittaa SOK:n tytäryritys S-Business Oy.
Etsimme S-Business Oy:lle Helsingin Vallilaan positiivisen asenteen omaavaa asiakasneuvojaa vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.
Asiakasneuvojan tehtävä on palvella yritysasiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse. Työhön sisältyy lisäksi monipuolisia asiakaspalvelutiimin tehtäviä, kuten hakemusten käsittelyä ja laskutukseen liittyviä selvitystehtäviä. Toimit yhteistyössä myös myynnin kanssa ja myynnin tukitehtävät kuuluvat työnkuvaan. Olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat aina löytää parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaalle.
Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja sekä oppimishalukkuutta. Ruotsin kielen osaamisen, kokemuksen myynnillisestä asiakaspalvelusta sekä hyvät IT-taidot katsomme eduksi.
Tarjoamme tilaisuuden päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja kehittyvää tiimiä. Pääset työskentelemään mukavien työkavereiden kanssa, iloisessa ja tehokkaassa työyhteisössä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Janica Weintraub, puh. 043 8200 512 viikolla 51 ja 1. Viikolla 52 lisätietoja voi tiedustella Eilakaislan Sofia Hampfilta, puh. 044 054 2345.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.