(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa ja nyt myös euroopassa. Nets-konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa.
Etsimme yhteistyössä Netsin kanssa useita joustavia, reippaita ja vuorovaikutustaitoisia asiakasneuvojia Helsingin Vallilaan. Työsuhde on puolitoista vuotta kestävä määräaikaisuus yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Määräaikaisuudesta on mahdollisuus siirtyä Netsin omille palkkalistoille tilanteen mukaan. Töiden toivottu aloitusajankohta on 1.8.2019.
Tehtäviisi kuuluvat
Tärkein tehtäväsi on kauppiasasiakkaidemme erinomainen ja asiantunteva palveleminen puhelimitse, sähköpostilla ja chatissä tuotteisiimme liittyen Contact Center -ympäristössä. Kauppiaspalvelussa palvelet asiakasta kauppiaan tilitykseen, laskuihin, raportteihin liittyvissä kysymyksissä. Teknisessä tuessa puolestaan vastaat maksupäätteiden teknisiin haasteisiin liittyvissä kysymyksissä. Valittavat henkilöt perehdytetään huolellisesti molempiin tehtäväkokonaisuuksiin. Toivomme sinulta
Erinomaista asiakaspalvelutaitoa tai -potentiaalia. Tärkeintä on palvelu- ja ratkaisuhakuinen asenteesi asiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi vahva ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksesi. Hyvä paineensietokyky, luontainen innokkuus palvella asiakasta ja nopea oppimiskyky ovat tiivistettynä menestyksen avaimia tässä työtehtävässä. 
Tarjoamme sinulle Loistavan mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana asiantuntevaa ja menestyksekästä tiimiä yhteen henkeen puhaltavassa työilmapiirissä. Työ on itsenäistä, mutta osaavan ja auttavaisen tiimin tuki on aina lähelläsi. Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva yhteishenki. Tiimissä arvojamme ovat reiluus ja tasapuolisuus. Autamme toisiamme sekä tartumme toimeen rohkeasti ja jämäkästi. Panostamme erityisesti huolelliseen perehdytykseen sekä jatkuvaan kehittymiseen työtehtävän sisällä. Tästä tehtävästä saa kattavan ymmärryksen Netsin toiminnasta, ja näemmekin sen vahvana etuna yrityksessä etenemiselle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Sofia Hampf, puh. 030 6090 544/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 21.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tarkastamme luottotiedot valittavilta henkilöiltä.