(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Asokodit on Suomen suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Yhtiön omistuksessa on yli 16.000 asumisoikeusasuntoa 31 paikkakunnalla. Henkilöstöä yhtiön palveluksessa on 54. Yhtiön tasearvo on 1,4 miljardia euroa ja liikevaihto 160 miljoonaa euroa. Asokodit kuuluu Asuntosäätiö-konserniin

Etsimme sinua asiakaspalvelutyötä innolla ja positiivisella asenteella tekevä asiakasneuvoja osaksi asiakkaamme Asokotien asiakaspalvelutiimiä, jossa tiimin tehtävänä on ratkaista monenlaisia asiakkaiden koteihin liittyviä asioita.

Työtehtäväsi pitävät sisällään monipuolista asiakaspalvelua, palvellen asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse, kasvotusten sekä chatissa. Asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös sisäisten asiakkaiden palveleminen sekä kokousjärjestelyt.

Tulevalta asiakasneuvojalta odotamme

  • erinomaisia asiakaspalvelutaitoja sekä aitoa halua toimia ihmisten kanssa
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja niin puhelimitse, sähköpostitse, kasvotusten kuin chatissakin  
  • innostunutta ja positiivista asennetta sekä myönteistä otetta työntekoon
  • aktiivista ja vastuuntuntoista tapaa työskennellä
  • intoa oppia uutta ja halua kehittää omaa osaamista
  • aikaisempaa kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta, kiinteistöalan kokemuksen katsomme eduksi

Viihdyt hyvin työympäristössä, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti ja nautit työstä, jossa asiakaskohtaamiset ovat pääosassa ja työ vaatii moniosaamista. Sovit erinomaisesti asiakaspalvelutiimiin, mikäli työskentelet innolla yhteisen tavoitteen eteen kollegoidesi kanssa, haluat kehittää asiakaspalvelua sekä koet muutokset mahdollisuuksina luoda uutta ja arvostat vastuullista työtä, huumorintajua kuitenkaan unohtamatta.

Asiakkaamme Asokodit tarjoaa sinulle osaamistasi haastavan työn kehittyvässä ja työntekijöitä kunnioittavassa työympäristössä sekä roolin tiimissä, johon kuuluu hyvällä otteella työskenteleviä asiakaspalvelun ammattilaisia

Onnella on osoite!

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruoholaan, puh. 030 6090 513. Parhaiten tavoitat Jaanan ke 7.11. klo 9-10 ja pe 9.11. klo 10-11.

Olisitko sinä Asokotien asiakaspalvelutiimin uusi jäsen? Jos koet tämän tehtävän omaksesi ja haluat työskennellä osana iloista ja ammattitaitoista Asokotien asiakaspalveluitiimiä, niin jätä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 12.11.2018 mennessä osoitteeseen kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käymme läpi koko hakuprosessin ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.