(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
A-lehdet Oy on suomalainen mediatalo, joka tavoittaa brändeillään viikoittain miljoonia suomalaisia. A-lehtien tunnettuja brändejä ovat muun muassa Apu, Apu Terveys, Avotakka, Demi, Eeva, Image, Kauneus ja Terveys, Kotivinkki, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Mondo, Tuulilasi, Urheilulehti. Viherpiha ja Voi hyvin.  
Etsimme yhteistyössä A-lehtien kanssa määräaikaiseen työsuhteeseen positiivista ja palveluhenkistä asiakasneuvojaa. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ kestää arviolta 28.2.2019 asti. Työaika tehtävässä sijoittuu arkipäiviin ja viikkotyöaika on 37,5 tuntia.

Tehtäviisi kuuluvat

Työssäsi hoidat asiakkaiden lehtitilauksiin, laskutukseen ja tilausmuutoksiin liittyviä asiakaskontakteja ja opastat asiakkaita sähköisten palveluiden käytössä. Käsittelet ja vastaat päivittäin asiakkaiden sähköpostitse lähettämiin viesteihin sekä käsittelet tietoja sekä muutoksia järjestelmissä. Lisäksi sinulla on valmiudet hoitaa puhelimitse tulevia asiakaspalautteita. Työskentely tapahtuu Contact Center -ympäristössä, mikä edellyttää sinulta kykyä työskennellä erilaisten laatu- ja tehokkuusmittareiden seurannan alaisena.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta

  • todellista halua auttaa asiakkaita laadukkaasti ja ratkaisukeskeisesti
  • positiivista ja aktiivista työskentelyotetta
  • hyvien tiimityöskentelytaitojen lisäksi taitoa työskennellä itsenäisesti
  • kykyä toimia ripeästi ja tarkasti myös paineen alla
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa (muu kielitaito on tehtävässä eduksi)
  • hyvää IT-perusohjelmien tuntemusta sekä kykyä omaksua nopeasti uutta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mukavan työyhteisön sekä viihtyisät työskentelytilat A-lehtitalossa Kulosaaressa.   Kysymyksiin tehtävästä ja hakuprosessista lisätietoja antaa tiiminvetäjä Taru Sievänen, p. 030 6090 527 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian Kaislanet-palveluun, sillä hakemuksia käsitellään jo haun aikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.