(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Helsinki, 5 paikkaa
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tehtävän kuvaus

Oletko energinen ja tehokas asiakaspalvelun ammattilainen? Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja neuvomisesta? Oletko halukas oppimaan verotuksesta?

Haemme Kluuvin asiakaspalvelupisteeseemme viittä määräaikaista asiakasneuvojaa. 

Asiointiyksikön asiakasneuvojana pääset työskentelemään Verohallinnon asiakaspalvelun etujoukkoihin! Tehtävänäsi on neuvoa ja ohjata asiakkaitamme palvelukonseptimme mukaisesti. Neuvomme asiakkaitamme käyntiasiakaspalvelupisteissämme kasvokkain sekä itsepalvelualueella että tiskillä. Kluuvin asiakaspalvelupisteen lisäksi, neuvomme asiakkaitamme myös International House Helsinki -asiakaspalvelupisteessämme, Sörnäisissä. Myöhemmin työnkuvaan kuuluu myös puhelinasiakaspalvelu. 

Työskennellessäsi Verohallinnon asiakaspalvelussa, pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena ja oppimaan verotuksesta. Energisen työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinulle henkilöstöetuja liikunnan, kulttuurin, työmatkan ja lounaan saralla.

Tehtävän kesto

Määräaikainen

Määräaikaisuuden syy

Työn luonne

Alkamisaika

28.10.2019

Tehtävä päättyy

31.8.2020

 

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). 
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Sinulta odotamme aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä asiakaspalvelutehtävissä sekä aiempaa kokemusta kasvokkain tapahtuvasta neuvontatyöstä. Reipas asiakaspalveluasenteesi välittyy haastavammissakin asiakaskohtaamisissa. Hyvän paineensietokykysi ja joustavuutesi avulla ruuhkapiikit hoituvat sujuvalla yhteistyöllä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia. Tehtävien omaksumisessa ja asiakaspalvelumme jatkuvassa kehityksessä sinua auttaa hyvät tiedonhaku- ja oppimistaidot. Aiempi kokemus laaja-alaisesta verotukseen liittyvästä neuvontatyöstä katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta!

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 6 mukaisesti (2 267,96 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Edut

Liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit ja työantajan tukema lounas.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hakuprosessiin kuuluu videohaastattelu. Hyödynnämme hakuprosessin aikana myös online-soveltuvuustestiä.

Haastattelut järjestetään Helsingissä maanantaina 9.9.2019 ja tarvittaessa perjantaina 6.9. sekä tiistaina 10.9.2019.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa toimistopäällikkö Nina Brander.

Huomioithan, että hakemukset ovat julkisia asiakirjoja.