(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Göteborg/Ruotsi
SYKES Sweden Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

SYKES Göteborgin toimipisteessä paikka auki suomenkieliselle asiakaspalvelijalle – oletko sinä etsimämme henkilö Samsungin asiakastukeen? Tartu tilaisuuteen ja kartuta työkokemusta ulkomailla!


Tehtävänkuvaus:

Etsimme ongelmanratkaisusta kiinnostunutta henkilöä, joka rakastaa asiakaspalvelua. Asiakasneuvojan tehtävässä palvelet suomalaisia kuluttaja-asiakkaita puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Autat asiakkaita teknisiin laitteisiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa, joihin kuuluvat mm. kodinelektroniikka, älypuhelimet sekä TV-tuotteet. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 7-21 aikavälillä ja lauantaisin klo 10-15, joten työtehtävä edellyttää mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä. Pääset työskentelemään Göteborgin toimipisteessä, osana mahtavaa pohjoismaista tiimiä. Palvelet asiakkaita suomen kielellä ja kansainvälisessä työyhteisössä kommunikoit sujuvasti suullisesti myös englannin kielellä. Työ alkaa kuuden kuukauden koeajalla, joka sen jälkeen muuttuu vakituiseksi työsuhteeksi. SYKES tarjoaa jännittävän työpaikan, jossa jokainen päivä on erilainen!

Yleistä:

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja haluat päästä toimimaan toimistotyössä, jossa ratkaiset asiakkaiden erilaisia ongelmatilanteita. Työskentelyotteeltasi olet palveluhenkinen, rauhallinen ja kärsivällinen. Nautit työstä, jossa pääset hyödyntämään tietoteknisiä taitoja sekä toimimaan monipuolisessa asiakaspalvelutyössä. Tulet kommunikoimaan erilaisten asiakkaiden kanssa, joten luonteeltasi olet empaattinen ja hyvä kuuntelemaan. Toiveenamme on, että käytät elektroniikkaa ja IT/mobiilituotteita sujuvasti, ja olet kiinnostunut uusimmasta tekniikasta. SYKES tarjoaa palkallisen tuotekoulutuksen työsuhteen alussa, ja koska teknologia kehittyy koko ajan, järjestämme säännöllisesti jatkokoulutusta, jotta pysyt ajan tasalla koko työsuhteesi ajan. Sykes tarjoaa ulkomailta Ruotsiin muuttaville työntekijöille tukea muuttamiseen sekä asunnon löytämiseen.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työn kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä
- tuotekoulutuksen työsuhteen alussa ja jatkuvan koulutuksen työsuhteen aikana
- aloitusbonuksen, kiinteän palkkauksen (18.500 kruunua/kk) ja lisät vuorotyöstä sekä työsuhde-edut
- kauniit ja käytännölliset työskentelytilat
- nuorekkaan ja rennon työilmapiirin pohjoismaisessa ympäristössä
- täyden avun asunnon löytämisessä, tukea muuttokustannuksissa, sekä muissa käytännön järjestelyissä, jotta muuttosi Ruotsiin käy mahdollisimman helposti.

Odotamme sinulta:

- kiinnostusta ja ammattimaista asennetta asiakaspalvelutyötä kohtaan
- sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida myös englanniksi
- oma-aloitteisuutta ja monipuolista ongelmanratkaisukykyä
- edellytyksiä muuttaa ulkomaille vakituiseen ja pitkäaikaiseen työhön

Haastattelukierrokset tehdään sekä suomeksi että englanniksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 9.2.2020 mennessä. Toimitathan CV:n ja hakemustekstin englanniksi, kiitos.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.