(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Forever Kuntoklubi
Forever Kuntoklubi

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Forever on kotimainen kuntoklubiketju, joka tarjoaa korkeatasoisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja jo yli 20 vuoden kokemuksella. Forever on osa Pihlajalinna-konsernia ja kasvaa voimakkaasti. Siispä uudet liikunta-alan osaajat ovat tervetulleita kasvavaan ja iloiseen Forever-tiimiin edistämään suomalaisten hyvinvointia. Tutustu Forever-kuntoklubiketjuun lisää: www.foreverclub.fi.

Haemme suorarekrytointina Lahden toimipisteeseen Asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi on vastata Lahden kuntoklubin uusasiakashankinnasta ja hyvinvointipalvelujen myynnistä. Työpäiviisi kuuluu liidien aktiivinen kontaktointi, asiakastapaamisten sopiminen ja ratkaisukeskeinen neuvottelu asiakkaalle parhaiten sopivimmista palveluista. Tavoitteenasi on tyytyväinen asiakas ja asiakkaan onnistunut liikunnan aloitus.

Toivomme sinulta tavoitteellista työskentelyotetta, myyntihenkisyyttä ja ennen kaikkea erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Liikunta-alan tuntemus on sinulle eduksi, mutta tärkeintä on ymmärtää liikunnan vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Forever tarjoaa sinulle paikan osana innostavaa tiimiä alati kehittyvällä toimialalla ja kannustavan palkkiojärjestelmän. Viihtyisän työyhteisön ja korkeatasoisten puitteiden lisäksi saat kattavan perehdytyksen myyntityöhön sekä laajaan palvelu tarjontaan, loppu on sinusta itsestäsi kiinni.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen vakituinen työ, jossa työaika vaihtelee asiakastapaamisten mukaan.

Mikäli olet etsimämme tuleva liikunta-alan ammattilainen, hae heti alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Go On Lahden HR-asiantuntija Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.