Asiakasneuvoja Elenialle
Elenia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

ASIAKASNEUVOJA ELENIALLE

Etsimme ASIAKASNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Elenian osaavaan palvelutiimiin Tampereelle. Asiakaspalvelussa tarjoamme energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoihin liittyviä palveluita. Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta Suomessa. Toimintamme tärkein tavoite on onnistunut asiakaskokemus ja haluammekin olla energia-alan
asiantuntevin sekä osaavin palveluntuottaja.

Asiakasneuvojan tehtävässä pääset palvelemaan sekä yksityis- että yritysasiakkaita energia-alan kysymyksissä. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin, sähköposti ja asiakaspalvelujärjestelmät. Asiakaspalvelumme vastaanottaa asiakasyhteydenotot ripeästi ja hoitaa ne ammattitaidolla. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työajat painottuvat arkipäiviin kello 8-17 välille, mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä aika ajoin myös ilta- ja lauantaivuoroissa (iltavuoro klo 12-20 ja lauantaivuoro klo 8-16)

Työ on ensin noin kuusi kuukautta kestävä määräaikaisuus Adeccon työntekijänä. Myöhemmin sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen Elenialla.

OIKEAN OSAAJAN TUNTOMERKIT
Toivomme, että omaat loistavan asiakaspalveluasenteen ja taustallasi on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Sinun ei tarvitse olla energiakysymysten konkari, mutta toivomme sinulta halua kehittyä sellaiseksi. Voit olla opiskeluiden loppusuoralla tai kokenut tekijä -tärkeintä on, että olet valmis tarttumaan uusii tehtäviin ratkaisukeskeisesti. Olet valmis tekemään töitä pidempiaikaisen työsuhteen eteen.

Tiedät mistä elementeistä hyvä asiakaskokemus rakentuu ja haluat olla mukana rakentamassa sitä. Kokemus puhelimesta työvälineenä on eduksi, mutta tärkeintä on palava halu kohdata asiakkaamme laadukkaasti ja ihmisläheisesti.
Työpäivän aikana pääset vastamaan asiakkaidemme kysymyksiin liittyen mm. sähkönsiirtoon ja laskutukseen, mutta osa työtehtävistä saattaa olla myös asiakaspalvelun erilaisia taustatehtäviä. Taustatehtävissä tarvitset huolellisuutta ja ripeää työotetta.

Olet omimmillasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Positiivisuus, ratkaisukeskeisyys, joustavuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat sinua. Toimit sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa ja olet nopea omaksumaan uutta.

MEISSÄ ON VIRTAA

Energia on arjen perusta -niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pyrimme aina vain vahvemmin hyödyntämään digitalisaatiota kaikessa tekemisessämme. Rohkeasti uudistuva työyhteisömme tarjoaa työn tueksi osaavat kollegat. Pääset osaksi asiantuntevaa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Saat ympärillesi tiimin, joka auttaa sinua kehittymään ja onnistumaan. Meillä sinua on vastassa yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka vuoksi toivommekin, että hyvä tiimihenki on sinullekin tärkeä arvo. Työergonomian huomioonottava työpisteesi ja viihtyisät taukotilat sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.

TÄSTÄ ETEENPÄIN!

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2022. Aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Addeccolla hakua hoitava konsultti Sanna Heikkilän tavoitat arkisin klo 8-16 puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Elenia on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Teemme pitkäjänteistä ja vastuullista jakeluverkkomme kehitystyötä, jotta varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkön jakelun ja arjen sujumisen. Huolehdimme sähköverkon toimivuudesta, rakennamme sähköverkkoa ja -liittymiä, mittaamme asiakkaitten sähkönkulutuksen ja toimitamme energiatiedot sähkönmyyjille. Uudistamme ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehitämme älykkään sähköverkon ratkaisuja. Palveluliiketoimintamme tarjoaa energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoiden monipuolisia palveluita, vastaa Elenian hankinnasta ja rakennuttamisesta sekä rakentaa valokuituverkkoa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551064
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere