Asiakasneuvoja Elenialle
Elenia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

ASIAKASNEUVOJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖ, ASIAKASPALVELU

Etsimme kahta ASIAKASNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen Elenian osaavaan Liittymäpalvelut- tiimiin. Liittymäpalvelutiimissä tarjoamme asiakkaille teknistä asiakaspalvelua sähköliittymiin, palvelutilauksiin ja pientuotantokohteisiin liittyvissä kysymyksissä. Toimintamme tärkein tavoite on onnistunut asiakaskokemus ja haluammekin olla energia-alan asiantuntevin sekä osaavin palveluntuottaja.

Asiakasneuvojana toimit asiakkaiden yhteyshenkilönä, joten asiakassuhteen laadukas hoitaminen on toiminnan edellytys. Tärkeimmät työvälineesi on puhelin ja sähköposti. Asiakaspalvelumme vastaanottaa asiakasyhteydenotot ripeästi ja hoitaa ne ammattitaidolla. Asiakaspalvelutyön lisäksi työtehtäviin kuuluvat erilaiset selvitykset ja teet arjessa yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja työaika on klo. 8-16:00.

Tehtävässä työllistyt vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Adeccolle.

Oikean osaajan tuntomerkit

Toivomme, että omaat loistavan asiakaspalveluasenteen ja taustallasi on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Tiedät mistä elementeistä hyvä asiakaskokemus rakentuu ja haluat olla mukana rakentamassa sitä. Sinulla on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto. Sinun ei tarvitse olla energiakysymysten konkari, mutta toivomme sinulta halua kehittyä sellaiseksi.

Olet omimmillasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Positiivisuus, ratkaisukeskeisyys, joustavuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat sinua. Toimit sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa ja olet nopea omaksumaan uutta. Hyvät yhteistyö- ja viestintätaitosi auttavat sinua sekä tiimityössä että asiakkaiden kohtaamisessa.

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta, niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pyrimme aina vain vahvemmin hyödyntämään digitalisaatiota kaikessa tekemisessämme. Rohkeasti uudistuva työyhteisömme tarjoaa työn tueksi osaavat kollegat. Pääset osaksi asiantuntevaa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Saat ympärillesi tiimin, joka auttaa sinua kehittymään ja onnistumaan. Meillä sinua on vastassa yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka vuoksi toivommekin, että hyvä tiimihenki on sinullekin tärkeä arvo. Työergonomian huomioonottava työpisteesi ja viihtyisät taukotilat sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Elenia on savuton ja päihteetön työpaikka.

Tästä eteenpäin!

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 27.6.2021. Lähetämme viikon sisällä hakuajan päättymisestä haussa eteneville linkin videohaastatteluun sähköpostitse.

Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme! Addeccolla hakua hoitaa Sanna Heikkilä puh. 040 575 3208 / sanna.heikkila@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466393
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere, Akaa, Tampere