(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja Elenialle
Elenia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Elenia Oy on energia-alan palveluyritys. Tarjoamme energiayhtiöille asiakaspalvelua ja sähkömarkkinoihin liittyviä monipuolisia palveluita. Asiakasyritystemme kautta palvelemme yli miljoonaa energia-alan asiakasta Suomessa. Toimintamme tärkein tavoite on onnistunut asiakaskokemus ja haluammekin olla energia-alan asiantuntevin ja osaavin palveluntuottaja.

Etsimme nyt ASIAKASNEUVOJAA liittymään Elenian osaavaan palvelutiimiin Tampereelle.

Pääset palvelemaan sekä yksityis- että yritysasiakkaita energia-alan kysymyksissä. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja sähköposti. Asiakaspalvelumme vastaanottaa asiakaspuhelut ripeästi ja hoitaa ne ammattitaidolla. Sinun ei tarvitse olla energiakysymysten konkari, mutta toivomme sinulta halua kehittyä sellaiseksi.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on loistava asiakaspalveluasenne ja taustallasi jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus puhelimesta työvälineenä on eduksi, mutta tärkeintä on palava halu kohdata asiakkaamme laadukkaasti ja ihmisläheisesti. Tiedät mistä elementeistä hyvä asiakaskokemus rakentuu ja haluat olla mukana rakentamassa sitä. Olet omimmillasi nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja pystyt pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä. Positiivisuus, ratkaisukeskeisyys, joustavuus ja vastuuntuntoisuus kuvaavat sinua.
Toimit sujuvasti erilaisten järjestelmien parissa ja olet nopea omaksumaan uutta. Meillä sinua on vastassa yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka vuoksi toivommekin, että hyvä tiimihenki on sinullekin tärkeä arvo. Hyvät yhteistyö- ja viestintätaitosi auttavat sinua sekä tiimityössä että asiakkaiden kohtaamisessa.

Pääset osaksi asiantuntevaa ja lämminhenkistä työyhteisöä. Työergonomian huomioonottava työpisteesi sijaitsee Tampereen Sarankulmassa. Saat ympärillesi tiimin, joka auttaa sinua kehittymään ja onnistumaan sekä viihtyisät taukotilat.

Työajat painottuvat arkipäiviin klo 8-17 välille, mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä aika ajoin myös ilta- ja lauantaivuoroissa (iltavuoro: klo 12-20 ja lauantaivuoro klo 8-16). Tehtävä on maaliskuun 2021 loppuun asti kestävä määräaikaisuus, mutta jatko saattaa olla mahdollinen. Kuukausipalkka määräytyy energiateollisuuden toimihenkilöiden vaativuustason 3:n mukaan. Tehtävä starttaa sopimuksen mukaan heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 29.11.2020 mennessä. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Voit olla yhteydessä Adeccolla hakua hoitaviin konsultteihin: Sanna Heikkilä puh: 0405753208 ja Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ma-pe klo 10-15).