(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, Elenia Palvelut Oy
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Elenia Palvelut Oy
Elenia Palvelut Oy tarjoaa sähköverkko-, kaukolämpö- ja sähkönmyyntiliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua. Vastuullamme on muun muassa puhelinpalvelu, sopimuskäsittely ja laskutus. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereella Sarankulmassa. Elenia on päihteetön työpaikka. Sukella tarinaamme www.elenia.fi.
Toimenkuva
Onko laadukkaan asiakaskokemuksen tuottaminen sinulle sydämen asia? Haluatko työskennellä hyvähenkisessä porukassa alati kehittyvällä, vastuullisella toimialalla? Haemme nyt Elenian Tampereen toimipisteeseen

ASIAKASNEUVOJIA

TOIMENKUVA
Asiakasneuvojan työ on pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua. Käsittelet muun muassa sopimus- ja laskutustietoja ja välität palvelupyyntöjä eteenpäin. Toimit energia-alan asiakasrajapinnassa ja pääset oppimaan koko ajan uutta. Menestyt tehtävässäsi, kun
asiakas saa ratkaisun asiaansa tehokkaasti olipa kyseessä sähkösopimuksen solmiminen, laskutusasioissa opastaminen tai energianeuvonta. Johdat puhelua eteenpäin ratkaisukeskeisellä ja palveluhenkisellä asenteella ja huomaat lisämyynnin mahdollisuudet.
Odotamme sinulta
Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla paloa asiakaspalvelutyöhön, tiimihenkisyyttä, halukkuutta kehittyä työtehtävissä sekä kykyä omaksua uusia asioita. Käytät ketterästi erilaisia IT-ohjelmia ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Emme odota aiempaa kokemusta energia-alalta, mutta toivomme jonkin verran aiempaa asiakaspalvelu- ja/tai myyntikokemusta.

Pääset työskentelemään vaihtelevien työtehtävien ja monipuolisten, välillä haastavienkin asiakastilanteiden parissa. Saat hyvää kokemusta energia-alan vaihtelevista työtehtävistä. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen ja myöhemminkin sinulla on osaavan organisaation tuki. Elenialla panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja halutaan olla toimialan kehityksen kärjessä. Tutustu lähemmin Elenian uratarinoihin ja arvoihin osoitteessa http://www.elenia.fi/ura.
Muut tiedot
Kyseessä on kokoaikatyö ja työajat painottuvat arkipäiviin klo 8-17 välille, mutta edellytämme valmiutta myös ilta- ja lauantaivuoroihin. Iltavuoro on klo 12-20 ja lauantaivuoro klo 8-16. Kyseessä on määräaikainen työ, joka kestää ainakin 30.9.2019 asti. Työt sijoittuvat toimistoaikoihin arkisin klo 8-16 välille. Työstä maksetaan kiinteää TES:n mukaista kuukausipalkkaa.

Mikäli haluat olla osa Elenian tarinaa, voit hakea tehtävää viimeistään 19.4.2019 mennessä lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Asiakasneuvoja, Elenia Palvelut Oy”. Liitä mukaan myös CV:si. Kannattaa toimia nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko keskustella tehtävästä ennen hakemista? Lisätietoja työstä antaa rekrytointikonsultti Ulla Kauppi, ulla.kauppi@vmp.fi tai 050 466 1062.
Kesto
vähintään syyskuun loppuun asti
Lisätietoja
Jasmiina Karvinen, ulla.kauppi@raukola.fi, 0504661062
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.04.2019 mennessä.