Asiakasneuvoja, AJ Tuotteet, Espoo
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2021
Etsimme nyt AJ Tuotteille asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat mm. myynti- ja asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä sekä kasvotusten näyttelytilassa. Työssäsi vastaat asiakastiedusteluihin, tallennat tilauksia ja seuraat tekemiäsi tarjouksia, sekä pidät yhteyttä toimitusketjun sidosryhmiin.

Myynnillinen sekä ratkaisuhakuinen työote on sinulle luontevaa ja motivoidut asiakaspalvelusta sekä tuloksekkaasta toiminnasta. Työotteeltasi olet ripeä ja aikaansaava, mutta samalla myös tarkka ja huolellinen. Sinulta löytyvät erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti erilaisissa asiakaskontakteissa. Tiimistyöskentely on sinulle palkitsevaa ja pyrit saavuttamaan yhteiset tavoitteet levittämällä positiivisuutta myös ympärillesi. Sujuvan suomen kielen lisäksi tarvitset työssäsi englantia, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Tietotekniset valmiutesi ovat ajan tasalla ja omaksut mielelläsi uusia asioita.


Edellytämme sinulta

Aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntitehtävistä
Aloitekykyistä ja täsmällistä työotetta
Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
Nykyaikaisia tietoteknisiä valmiuksia
Kykyä työskennellä englannin kielellä


Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulla vakituisen työpaikan asiakaspalvelun ja myynnin monipuolisissa tehtävissä alan kärkiyrityksessä. Työskentelysi tukena on reipasotteinen ja osaava asiakaspalvelutiimi, nykyaikaiset työvälineet, sekä laadukkaat tuotteet.

Kiinnostuitko - haethan tehtävää ripeästi, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa StaffPointilla rekrytointikonsultti Kristiina Sillanpää puhelimitse numerosta 044 4204270.


Lisätietoja

Kristiina Sillanpää
Rekrytointikonsultti, Professionals
StaffPoint Oy, Keskustori 1 A 2, 2.krs., 33100 TAMPERE
044 420 4270, vaihde 030 047 2000
kristiina.sillanpaa@staffpoint.fi www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot