Asiakasneuvoja - äitiysloman sijaisuus
Apetit Ruoka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme nyt Helsinkiin
Asiakasneuvojaa (äitiyslomasijaisuus)

Vastaat tehtävässä asiakaspalvelusta vähittäiskaupan, Food Service -kanavan sekä viennin sektoreilla. Koordinoit ja varmistat sujuvan prosessin tilauksen vastaanottamisesta aina laskutukseen asti. Toimitusvarmuuden ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen on ensisijainen tavoitteesi. Työskentelet tehtävässä tiiviisti eri sidosryhmien kuten myynnin, tuotannon, asiakkaiden ja logistiikkapalveluntuottajien kanssa. Lisäksi pääset roolissasi olemaan mukana uusien vientiasiakkuuksien toimintamallien perustamisessa sekä kehittämään nykyisiä prosesseja entistä toimivammaksi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista asiakaspalvelun tehtävistä. Työ vaatii sujuvaa englannin kielen osaamista, aikaisempi kokemus viennin tilaus-toimitusprosessista katsotaan eduksi. Arvostamme SAP-järjestelmän osaamista ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työn luonne on ajoittain hetkistä ja vaatii useamman asian hallintaa samaan aikaan. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia kommunikointitaitoja ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.1.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetit.fi/yritys/tule-meille-toihin/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413206
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusketju- ja Kysynnänhallintapäällikkö Olli-Pekka Laiho p. 043 8267 295. Tavoitat Olli-Pekan parhaiten tiistaina 19.1 klo 9-11 ja torstaina 21.1 klo 15-16 välisenä aikana.