(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, 3 paikkaa, Kuopio
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Viran/tehtävän kuvaus

Oletko energinen ja tehokas asiakaspalvelun ammattilainen? Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja neuvomisesta? Oletko halukas oppimaan verotuksesta?

Asiointiyksikön asiakasneuvojana pääset työskentelemään Verohallinnon asiakaspalvelun etujoukkoihin! Tehtävänäsi on neuvoa ja ohjata asiakkaitamme palvelukonseptimme mukaisesti. Neuvomme asiakkaitamme puhelimessa, chatissä ja verotoimistojen käyntiasioinnissa.

Työskennellessäsi Verohallinnon asiakaspalvelussa pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena ja oppimaan verotuksesta. Energisen työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinulle henkilöstöetuja liikunnan, kulttuurin, työmatkan ja lounaan saralla.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). 
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Sinulta odotamme aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä asiakaspalvelutehtävissä sekä aiempaa kokemusta joko puhelin-, chat- tai kasvokkain tapahtuvasta neuvontatyöstä. Reipas asiakaspalveluasenteesi välittyy haastavammissakin asiakaskohtaamisissa. Joustavuutesi ja hyvän paineensietokykysi avulla ruuhkapiikit hoituvat sujuvalla yhteistyöllä. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti englantia. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävien omaksumisessa ja asiakaspalvelumme jatkuvassa kehityksessä sinua auttaa hyvät tiedonhaku- ja oppimistaidot. 

Aiempi kokemus laaja-alaisesta verotukseen liittyvästä neuvontatyöstä katsotaan eduksi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta!

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 5 mukaisesti (2 148,53 euroa). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa.

Edut

Liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit ja työantajan tukema lounas. 

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Haastattelut järjestetään Kuopion verotalossa tiistaina 3.9.2019 ja tarvittaessa keskiviikkona 4.9.2019. Työt alkavat 1.11.2019. 

Tehtävässä noudatetaan tarvittaessa koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Olli-Pekka Hirvonen ja Jutta Husso maanantaina 19.8.2019 klo 14.00-15.00.

Huomioithan, että hakemukset ovat julkisia asiakirjoja.