(Poistunut julkaisusta)

Asiakasneuvoja, 2 paikkaa, Vaasa
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haemme innokkaita asiakaspalvelun ammattilaisia Asiointiyksikköön Vaasaan!

Oletko energinen ja tehokas asiakaspalvelun ammattilainen?
Nautitko asiakkaiden kohtaamisesta ja neuvomisesta?
Oletko halukas oppimaan verotuksesta?

Asiointiyksikön asiakasneuvojana pääset työskentelemään Verohallinnon asiakaspalvelun etujoukkoihin! Tehtävänäsi on neuvoa ja ohjata asiakkaitamme palvelukonseptimme mukaisesti. Neuvomme asiakkaitamme puhelimessa sekä kasvokkain käyntiasiakaspalvelupisteissämme.

Työskennellessäsi Verohallinnon asiakaspalvelussa, pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena ja oppimaan verotuksesta. Energisen työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinulle henkilöstöetuja liikunnan, kulttuurin, työmatkan ja lounaan saralla.

Hakijalta odotamme

Sinulta odotamme aitoa halua ja kiinnostusta työskennellä asiakaspalvelutehtävissä sekä aiempaa kokemusta neuvontatyöstä. Reipas asiakaspalveluasenteesi välittyy haastavammissakin asiakaskohtaamisissa. Hyvän paineensietokykysi ja joustavuutesi avulla ruuhkapiikit hoituvat sujuvalla yhteistyöllä. Suomen kielen lisäksi hoidat asiakaspalvelun myös ruotsiksi ja englanniksi. Tehtävien omaksumisessa ja asiakaspalvelumme jatkuvassa kehityksessä sinua auttaa hyvät tiedonhaku- ja oppimistaidot.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemuksesi tulemaan alla olevan linkin kautta!

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävän palkkaus määräytyy Verohallinnon palkkausjärjestelmän vaativuustason 5 mukaisesti (2148,53e/kk) . Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa, joka on tyypillisesti tehtävässä aloitettaessa ja riippuen kokemuksesta 4-8% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Edut

Liikunta- ja kulttuurisetelit, työmatkasetelit ja työantajan tukema lounas.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Hyödynnämme hakuprosessin aikana myös online-soveltuvuustestiä.
Haastattelut järjestetään viikolla 3.
Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.
Huomioithan, että hakemukset ovat julkisia asiakirjoja.