(Poistunut julkaisusta)

Asiakasmarkkinointipäällikkö
Atria Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haemme Food Service tiimiimme Helsinkiin

ASIAKASMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Atria Food Service myyntitiimi myy ja markkinoi Atrian tuotteita Horeca-alan ammattilaisille. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme huippuluokan ratkaisuja, joista on aitoa lisäarvoa kannattavan liiketoiminnan pyörittämisessä.

Haemme joukkoomme markkinoinnin ammattilaista, joka tuntee hyvin moninaista suomalaista Horeca-alaa ja jolla on kokemusta B2B-myynnistä ja -markkinoinnista, sekä markkinoinnin automaatiotyökalujen hyödyntämisestä. Toimit tehtävässä asiakasmarkkinointitiimin esimiehenä ja vastaat Atrian tuotteiden ja palveluiden markkinoinnista Food Service yritysasiakkaille. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva markkinointialan koulutus, vankka osaaminen ja palava halu kehittyä alan kärjessä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä alan parhaiden tuotteiden ja ratkaisuiden parissa yhdessä huippuammattilaistemme kanssa. Työskentelet osana Food Service myyntitiimiä ja avuksesi saat ruokatalomme yli satavuotisen kokemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Kim Westerling, p. 040 588 0102. Hae paikkaa viimeistään 27.9.2020 osoitteessa www.atria.com/tyopaikat.