(Poistunut julkaisusta)

Asiakasmaksupäällikkö
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Tehtävän kuvaus


Nautitko tehtävistä jotka sisältävät johtamista ja prosessien kehittämistä, mutta myös rutiininomaisia tehtäviä? Haluatko tulla kehittämään Stadin soten hallintoa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme Helsingin sote- toimialalle osaavaa asiakasmaksupäällikköä. Virka täytetään 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan.

Asiakasmaksupäällikkönä johdat yksikön toimintaa kahden asiakaspalveluvastaavan kanssa, jotka toimivat lähiesimiehinä yksikön muulle henkilöstölle. Yksikön henkilöstömäärä on yhteensä 27 henkilöä ja budjetti noin 1,5 miljoonaa euroa. Lähimpinä yhteistyökumppaneinasi toimivat talous- ja suunnittelupalvelujen muut esimiehet.

Menestyt tehtävässä, jos olet määrätietoinen, tavoitteellinen ja saat asiat tapahtumaan. Vaikka tehtävä vaatii tarkkuutta, sinulla on kykyä kehittää luovasti prosesseja ja tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja ison työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Asiakasmaksupäällikkönä pääset osallistumaan paikallisiin ja valtakunnallisiin hankkeisiin, kuten Apotti- ja kansallinen tulorekisteri - hankkeisiin.

Haastatteluajankohdat haastatteluihin valituille ilmoitetaan myöhemmin. Osa haastatelluista kutsutaan henkilöarvioon.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-1569-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Ylempi korkeakoulututkinto.

Suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Luemme eduksi


sosiaali- ja terveysalan palvelujen tuntemisen. Lisäksi arvostamme monipuolista talousosaamista.