(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöisiä palveluneuvojia Baronalle
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Onko asiakaspalvelu Sinun juttusi? Oletko asiakaskeskeinen ja positiivinen työntekijä, jolle multitaskaus on miltei elämäntapa? Ethän tyydy hyvään, vaan haluat joka päivä kehittää itseäsi askel kerrallaan kohti maailmanluokan asiakaspalvelijaa?

Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö Elisan asiakaspalvelutehtäviin vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Baronan palvelukeskuksessa Joensuun Tiedepuistolla. Meillä tehdään asiakaspalvelua puhelimitse ja chatin välityksellä. Lisäksi teemme tilausten käsittelyä ja laskutustoimeksiantoja. Henkilöstömme on jakautunut näiden asiakkuuksien mukaan eri tiimeihin ja meillä työskentelee tällä hetkellä noin 150 työntekijää. Nyt tarvitsemme Sinua osaksi huikeaa joukkoamme!

Mitä työ sisältää?

Haemme työntekijöitä tiimiimme, joka tekee myynnillistä asiakaspalvelua pääasiassa puhelimitse. Tehtävässä kohtaat jokaisen asiakkaan yksilönä ja hoidat asian kerralla kuntoon tehokkaasti. Samalla kartoitat asiakkaan tarpeet ja pyrit löytämään juuri hänelle sopivat tuotteet ja palvelut. Työajat sijoittuvat arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 10-16:30 välille. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen täysillä tunneilla. Jos olet esimerkiksi opiskelija, älä silti jätä hakemusta tekemättä.

Mitä minulta odotetaan?

Kaikista tärkeintä on, että olet motivoitunut oppimaan jatkuvasti uutta ja sinua innostaa ihmisläheinen ongelmanratkaisu. Työt alkavat koulutusjaksolla ja saat täyden tarvitsemasi tuen tiimikavereiltasi ja koko toimistoltamme. Meille tärkeintä on, että tykkäät jutustella ihmisten kanssa ja motivoidut yhdessä sovituista tavoitteista ottamatta kuitenkaan turhia paineita. Jos tunnistat itsesi edellä mainituista ja olet asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen hae tätä työtä heti!

Hakemuksen voit jättää 12.8.2018 asti. Töiden aloitus sijoittuu elokuun puoliväliin.

Heräsikö Sinulle kysymyksiä ja haluat tietää tehtävästä lisää? Ota yhteyttä, niin jutellaan! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 Ryhmäesimies Maria Naukkarinen puh. 044 545 1445 / maria.naukkarinen@barona.fi.