(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöinen puheterapeutti Auron Oy:lle pääkaupunkiseudulle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019
Asiakasyrityksemme Auron Oy etsii pääkaupunkiseudulle kokoaikaista puheterapeuttia työskentelemään osana moniammatillista tiimiään. Auron Oy on yksi Suomen johtavista fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisien hyvinvoinnin asiantuntijoista, mutta ennen kaikkea Auron Oy on perheyritys. Vaikka yritys kasvaa huikeaa vauhtia, perhemäinen yhteisöllisyys näkyy ja tuntuu viihtyvyytenä sekä matalana hierarkiana. Nyt haemme lämminhenkistä ja kehittymishaluista puheterapeuttia positioon, jossa kohderyhmänäsi on erityisesti lapset sekä nuoret. Jos olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja osaat aikatauluttaa tekemisesi, tämä paikka voi olla juuri sinulle loistava tilaisuus päästä kiinni työelämään osana mielenkiintoista ja kasvavaa yritystä!
KUVAUS
Haemme vastavalmistunutta puheterapeuttia asiakasyrityksellemme Auron Oy:lle. Tässä paikassa arvostamme erityisesti persoonaa, joka on asiakaslähtöinen ja rakentaa luottamusta asiakkaiden ja itsensä välille. Tässä tehtävässä saat paljon vastuuta ja lisäksi myös ammatillista vertaistukea. Pääset miettimään parhaat vaihtoehdot asiakkaan näkökulmasta osana moniammatillista tiimiä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä ja edetä yrityksessä
* Kehityshaluisen ja innovatiivisen työyhteisön
* Vastuuta ja mahdollisuuden järjestellä oman kalenterisi
* Hyvän perehdytyksen työhön
* Laajan terveysvakuutuksen
* Mahdollisuuden koulutusrahaan

TYÖNKUVA

* Yleiset puheterapeutin työtehtävät
* Asiakkaiden neuvonta ja yleinen tehtävään kuuluva asiakaspalvelu
* Kotikäynnit asiakkaiden luona

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutus (puheterapeutti)
* Iloinen ja asiakaslähtöinen ote työhön
* Tiimipelaaja, joka uskaltaa olla esillä ja kannustaa muita
* Sujuva suomen kielitaito sekä hyvä englannin kielitaito


Eduksi katsotaan hyvä ruotsin kielen taito sekä aiempi tehtävään soveltuva työkokemus (noin 1-3 vuotta).

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Kokoaikainen/Rekrytointi, toistaiseksi voimassa
* Sijainti: Kiinteä toimipiste Tapiola (Revontulentie 8, 02100 Espoo) tai Myyrmäki (A, Jönsaksentie 6, 01600 Vantaa). Asiakaskäynnit Pääkaupunkiseudun alueella.
* Palkkaus: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Auron Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Auron Oy{target="_blank"} on Suomen johtava fysioterapian, kuntoutuksen sekä fyysisen hyvinvoinnin asiantuntija. Auronilla on tällä hetkellä 16 omaa toimipistettä, ja lisäksi Auron-ketjuun kuuluu yli 170 yhteistyökumppania ympäri Suomen. Auron Oy on suomalainen perheyritys.