(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöinen projektipäällikkö
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Tule kanssamme menestymään ja auttamaan yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan!

Asiakaslähtöinen projektipäällikkö, Espoo

Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan aiemmin. Uudet teknologiat ja innovaatiot synnyttävät uusia rooleja ja edellyttävät uudenlaista osaamista. Sarasella mahdollistamme yritysten ja yksilöiden kasvun rakentamalla uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Etsimme nyt sinua, joka haluat kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana. Sinulla on korkeakoulututkinto, tavoitteellinen työote, tahtoa vakuuttaa asiakkaat ja vahva kiinnostus liiketoiminnan digi- ja teknologiaratkaisuihin. Ammattilaisena kasvaminen ja kehittyminen ovat sinulle työelämässä tärkeitä asioita. Jaat kanssamme arvomme: vaikuttavuus, luotettavuus, ilo ja rohkeus.

Vahvat kumppanit ja kilpailukykyiset palvelut

Koulutamme yhdessä kumppaniemme kanssa uusia tekijöitä rekrytoitaviksi aloille, joilla vallitsee pula osaajista. Samalla autamme yrityksiä muutostilanteissa ja täsmäkoulutamme sekä valmennamme irtisanottuja ihmisiä nopeasti uusiin töihin.

Toimimme asiakkaidemme lähtökohdista ja teemme tiivistä yhteistyötä merkittävien kumppaniemme kanssa. Kumppaneitamme ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Neogames, Ohjelmisto- ja e-business Ry, Healthtech Finland, Tietoturvaklusteri ja työhallinnon eri toimijat. Ymmärrys ja kiinnostus kumppaniemme toimialoista ja teknologioista ovat projektipäällikön roolissa iso etu.

Autoimme viime vuonna rekrytointiohjelmiemme kautta yli 700 osaajaa uusiin töihin.

Monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävänkuva

Rekrytoivien koulutusohjelmiemme projektipäällikkönä kartoitat kasvuyritysten osaamistarpeita, esiarvioit ja haastattelet hakijoita sekä yhdistät soveltuvat osaajat ja kasvavat yritykset. Toimit tiiviisti yhteistyössä työnantajien, uutta uraa etsivien asiantuntijoiden ja työhallinnon eri toimijoiden kanssa. Tehtävässä valttia ovat

  • kyky toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yrityspäättäjien kanssa
  • projektinhallintataidot
  • priorisointikyky ja tavoitteellinen ja tuloksellinen työote sekä
  • halu auttaa yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan

Yllämainittujen taitojen lisäksi IT-toimialan ja rekrytointikentän tuntemuksesta on etua. Meillä pääset mukaan kannustavaan ja työhön intohimolla suhtautuvaan työyhteisöön, josta saat tukea ja apua menestymiseen.

Tuutko meille töihin? Katso, voisiko Saranen olla sinun jengisi.   

Odotamme sinua kovasti! Hae nyt, hakuaika päättyy 24.3.2019. Jätä mieleenpainuva hakemuksesi meille täältä.

Lisätietoa meistä löydät täältä. Jos jokin jäi mietityttämään, voit olla yhteydessä Tiinaan puhelimitse: 040 76 29 644. Tiinan tavoitat parhaiten pe 15.3. klo 12-14 ja ti 19.3. klo 14-16.