(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöinen projektipäällikkö
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Asiakaslähtöinen projektipäällikkö Oulu

Pidätkö ihmisläheisestä työstä ja onko sinusta mukava tavata uusia ihmisiä? Haluatko auttaa kasvuyrityksiä rekrytoimaan uusia osaajia ja asiantuntijoita löytämään uusia työpaikkoja?

Tule Saraselle projektipäälliköksi auttamaan eri alojen yrityksiä kasvamaan ja rekrytoimaan uusia osaajia. Koulutamme asiantuntijoita uusiin tehtäviin ja ratkaisemme kasvuyritysten osaajapulaa.

Asiakaslähtöisyys on meille tärkeää: haluamme tuntea yritysasiakkaamme ja löytää juuri heille parhaimmat koulutusratkaisut ja uudet osaajat. Työnhakijoille haluamme löytää mahdollisimman hyvin heidän motivaatiotaan ja kiinnostuksen kohteitaan vastaavia tulevia työpaikkoja. Mahdollistamme uudenlaisiin tehtäviin ja joskus jopa uudelle alalle siirtymisen koulutuksen kautta.

Tarjoamme Sinulle:

  • mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä, joka tarjoaa onnistumisen iloa pystyessäsi auttamaan työnhakijoita löytämään uuden työpaikan
  • työyhteisön, jossa voit tehdä työtä oman persoonasi kautta ja pääset käyttämään vahvuuksiasi
  • yhdeksän työkaverin tiimin Oulussa ja yli 70 henkilön työyhteisön eri puolilla Suomea
  • monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä ja kansainvälisessä Barona-konsernissa

Aito halu auttaa

Haluamme löytää innostuneen ja aktiivisen projektipäällikön, jolla pysyy luontevasti yhtä aikaa monet langat käsissä. Työssäsi hyödyt organisointi- ja priorisointitaidoista, muutostensietokyvystä, viihtymisestä ihmisten parissa sekä rohkeudesta keskustella yrityspäättäjien kanssa heidän rekrytointitarpeistaan. Suuri osa työajastasi kuluu keskustellen rekrytoinnista tulevien asiakasyritysten sekä yrityksellemme tutumpien yritysten avainhenkilöiden kanssa. Toivomme sinulta löytyvän aitoa halua auttaa ja kuunnella asiakkaita löytäen heille parhaat ratkaisut uusien osaajien kouluttamiseen ja rekrytointiin.

Kyky asettua toisen ihmisen asemaan on myös tarpeen, sillä olet työssäsi tekemisissä uutta työtä etsivien asiantuntijoiden kanssa. Työssämme auttaa avoimuus muutoksia ja vaihtuvia tilanteita sekä monipuolisia työtehtäviä kohtaan.

Vastaamme muuttuvan työelämän tarpeisiin

Työssämme Sarasella autamme yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan muuttuvan työelämän keskellä. Palveluihimme kuuluvat rekrytoivat koulutusohjelmat, muutospalvelut ja erilaiset työllistämisen pilottihankkeet. Näiden avulla pystymme vastaamaan muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Tehtävä on aluksi määräaikainen. Etsimme kuitenkin meille työkaveria pidemmäksi aikaa.

Jos haluat tietää lisää tehtävänkuvasta tai mieleesi tulee muuta kysyttävää, tutustu nettisivuihimme: www.saranen.fi tai soita Oulun rekrytoinneista vastaavalle Outi Aavaluodolle (050 3277 782). Parhaiten tavoitat Outin ti 15.5. klo 13-15 ja ma 21.5. klo 13-15.

Jätä hakemus!