(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöinen projektipäällikkö, Kuopio
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Haluatko menestyvään yritykseen auttamaan yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan?

Projektipäällikkö Kuopion toimistollemme

Työelämä muuttuu nyt nopeammin kuin koskaan aiemmin. Uudet teknologiat ja innovaatiot synnyttävät uusia rooleja ja edellyttävät uudenlaista osaamista. Sarasella mahdollistamme yritysten ja yksilöiden kasvun rakentamalla uusia ratkaisuja yhdessä kumppaniemme kanssa.

Etsimme nyt sinua, joka haluat kehittyä ja kasvaa yrityksemme mukana. Sinulla on vähintään AMK-tason tutkinto sekä kova halu saavuttaa tavoitteet. Ammattilaisena kasvaminen ja kehittyminen ovat sinulle työelämässä tärkeitä asioita. Tunnet, että voit jakaa myös meidän arvomme (vaikuttavuus, luotettavuus, ilo ja rohkeus).

Vahvat kumppanit ja kilpailukykyiset palvelut

Koulutamme yhdessä kumppaniemme kanssa uusia osaajia rekrytoitaviksi aloille, joilla vallitsee pula osaajista. Samalla autamme yrityksiä muutostilanteissa, ja mm. irtisanottuja ihmisiä nopeasti uusiin töihin. Toimimme yrityslähtöisesti mutta yhteistyössä vahvojen kumppaniemme kanssa. Kumppaneitamme ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Neogames, Ohjelmistoyrittäjät, SAP Finland, Healthtech Finland, Tietoturvaklusteri ja työhallinnon eri toimijat. 

Autoimme viime vuonna rekrytointiohjelmiemme kautta noin 600 osaajaa uusiin töihin. Toivommekin nyt löytävämme Kuopioon avainpelaajaksi projektipäällikön, jonka kanssa voimme kehittää Itä- ja Keski-Suomen liiketoimintaamme entisestään.

Monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävänkuva

Rekrytoivien koulutusohjelmiemme projektipäällikkönä kartoitat paikallisten työnantajien osaamistarpeita, esiarvioit ja haastattelet hakijoita sekä yhdistät soveltuvat osaajat ja kasvavat yritykset. Toimit tiiviisti yhteistyössä työhallinnon eri toimijoiden kanssa. Tehtävässä valttia ovat

  • kyky toimia asiakasrajapinnassa ja keskustella yritysten edustajien kanssa
  • projektinhallintataidot
  • priorisointikyky ja tavoitteellinen työote sekä
  • halu auttaa yrityksiä ja yksilöitä kasvamaan

Yllämainittujen taitojen lisäksi IT-toimialan ja rekrytointikentän tuntemuksesta on etua. Meillä pääset mukaan kannustavaan ja työhön intohimolla suhtautuvaan työyhteisöön, josta saat tukea ja apua menestymiseen.

Kirsi kertoo videolla projektipäällikön tehtävästä. Olisiko tämä sinulle sopiva pesti? 

Haluaisimme sinun pääsevän perehtymään uuteen rooliisi mahdollisimman pian. Toimipisteesi sijaitsee lähtökohtaisesti Kuopiossa, mutta myös muut sijainnit, kuten Mikkeli, Jyväskylä ja Joensuu ovat mahdollisia.  

Haethan mahdollisimman pian, odotamme sinua jo innolla! Hakuaika päättyy 8.8.2018. Hae tästä linkistä.

Lisätietoa meistä löydät täältä: http://www.saranen.fi/saranen-consulting/sc-rekrytoi/. Tehtävään liittyvät lisäkysymykset voit esittää tiiminvetäjä Kirsi Havulle ke 18.7., klo 13-15 ja ma 6.8., klo 9-11.