(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöinen keittiömyyjä pääkaupunkiseudulle
Sete Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme nyt asiakaslähtöistä keittiömyyjää pääkaupunkiseudun myymälään

Keittiömyyjänä pääset mukaan aktiiviseen ja ratkaisukeskeiseen myyntityöhön, jossa räätälöit kuluttaja-asiakkaille heidän tarpeisiinsa sopivat keittiökokonaisuudet. Vastuullasi on suunnitella, myydä ja tilata keittiöt asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Toimitusvarma tehdas ja ammattitaitoinen asennustiimi huolehtii siitä, että asiakas saa loistavan lopputuloksen. Tapaat asiakkaita myymälässä ja esittelet valikoimaa, mutta liikut myös asiakkaiden luo keittiöprojektin aikana ja varmistut näin suunnitelmasi sopivuudesta kuhunkin kohteeseen.

Tehtävässä voi menestyä joko keittiömyynnin konkari, tai vastaavasti aiemmin muunlaisessa myyntityössä menestynyt henkilö. Sete Oy tarjoaa kattavan perehdytyksen huippulaadukkaisiin tuotteisiin. Yrityksessä vallitsee hyvä ja rento tiimihenki ja sinulla on taustallasi erinomainen myynnin tuki ja mahdollisuus olla osa Sete Oy:n ja Noblessan menestystarinaa Suomessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja että nautit aidosti asiakastyöstä, jossa saat auttaa asiakasta tämän yhden tärkeimmistä kodin ratkaisujen toteuttamisessa. Työskentelyotteesi on tarkka ja systemaattinen, haluat saada asiakkaan yksityiskohtaisetkin toiveet täytettyä. Työllistyt oman toiveesi ja sijaintisi mukaan johonkin pääkaupunkiseudun myymälöistä (Espoo/Helsinki/Vantaa).

Sete Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja monipuolisen työn vakavaraisessa yrityksessä. Saat myytäväksesi Euroopan markkinajohtajan huippulaadukkaat keittiötuotteet. Sinulle tarjotaan myös kattava perehdytys ja energisen tiimin tuki. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä huippuansioihin hyvien tulosten kautta. Ensimmäisen 4 kuukauden ajalle tarjoamme kiinteän kuukausipalkan ja tämän jälkeen palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Taustallasi on hyvämaineinen brändi, joka herättää asiakkaissa kiinnostusta.

Jos kiinnostuit, jätä hakemus pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti, Lotta Suikkari, lotta.suikkari@barona.fi tai 050 470 8331