(Poistunut julkaisusta)

Asiakaslähtöinen huoltopäällikkö
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Keminmaa

Oletko kiinteistötekniikan osaaja? Oletko työluonteeltasi asiakaslähtöinen, omaatko supliikit vuorovaikutustaidot ja olet ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Tällöin olet hakemamme huoltopäällikkö ja me Caverionilla haluamme sinut meille töihin!

Meillä Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Tässä huoltopäällikön tehtävässä pääset kouluttautumaan halutessasi lisää, sillä Me yhdessä tuemme sinun matkaasi alan huippuosaajaksi. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa työpäivät kuluvat sujuvasti.

Ydintehtävänä huoltopäälliköllä on vastuu Lapin yksikön Keminmaan toimipisteen LVI-töistä korjaus- ja huoltokohteissa sekä muissa alueen teollisuus- ja liikerakennuskohteissa. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu:

• LVI-töiden työnjohto
• tarjouslaskenta
• organisointi ja valvonta
• toimiminen asentajatiimin esimiehenä

Tässä tehtävässä on hyötyä myyntihenkisyydestä ja hyvien vuorovaikutustaitojen omaamisesta. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Toimit mielelläsi osana tiimiä mutta taivut myös itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Lisäksi päällikkötehtävässä olet luontainen johtaja, sekä omaat kiinnostusta työporukan toiminnan suunnitteluun ja koordinointiin.

Edellytämme sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä sekä tarvittavaa teknillistä koulutusta. Tehtävä sopii myös hyvin aloittelevalle ammattilaiselle, jolla on kiinnostusta kasvaa esimiesrooliin ja alan asiantuntijaksi. Asenne ratkaisee!

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Seppo Mäki p. 0400 394 347. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 10.08.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.