(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskoordinaattori/Kohdevastaava
Group Builder Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme asiakaspalvelijaa/kohdevastaavaa tehtävään GBuilderin Kampin toimipisteelle. Tarjolla on työ rakennusalan innovatiivisessa, nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä ohjelmistotalossa joka näyttää suuntaa rakennusalan digitalisaation edelläkävijänä. Etsimme tiimipelaajaa joka kykenee toimimaan itsenäisesti ja laadukkaasti asiakasrajapinnassa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

 

Toivomme sinulta:

Nautit asiakkaiden palvelemisesta ja ongelmien ratkaisemisesta. Sinulla on innostusta ja oma-aloitteisuutta työntekoon. Kyky hallita monia projekteja yhtäaikaisesti. Toivomme että sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja omaat hyvät atk-taidot. Rakennusalan kokemus katsotaan eduksi. Puhut sujuvasti suomea ja englantia. Ruotsin tai muun kielen osaaminen katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse olla vielä työurasi huipulla vaan teemme sinusta huipputekijän.

 

Tehtäviisi kuuluu: 

Päätehtäväsi on asiakasrajapinnassa toimiminen. Vastaat asiakkaidemme soittoihin ja neuvot heitä tarpeen vaatiessa. Vastaat kohteiden perustamisesta ja tarkastamisesta. Lisäksi tulet osallistumaan asiakkaiden käyttökoulutuksiin ja projektipalavereihin.

 

Tarjoamme sinulle:

Kattavan perehdytyksen ohjelmistoomme ja tarvittavat työvälineet tehtävässä menestymiseen, rennon ilmapiirin ja joustavan organisaation. Tehtävä on varmasti kiinnostava, jos haluat kokemusta niin rakennus kuin it-alasta. Meillä parasta on mahtavat asiakkaat ja loistavat työkaverit.

 

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen henri@gbuilder.com

Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Pajarinen puh. 050 403 1371 tai henri@gbuilder.com