Asiakaskoordinaattori
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Loistatko asiakaspalvelutilanteissa? Oletko tarkka työssäsi ja parhaimmillasi, kun sinulla on monta rautaa tulessa? Mahtavaa – meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme ASIAKASKOORDINAATTORIA Etelä-Pohjanmaalle.

Asiakkaamme toteuttaa erilaisia säilytysratkaisuja yli 25 vuoden kokemuksella. He etsivät tällä hetkellä asiakaskoordinaattoria monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavaan tiimiin, jossa jokaisen työpanoksella on valtava merkitys.

Asiakaskoordinaattorina työtehtäviisi kuuluu tilausten vastaanottamista, niiden tallentamista järjestelmään sekä tarjouslaskentaa. Lisäksi vastaat jälleenmyyjien neuvonnasta ja hoidat reklamaatiot. Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä onnistuminen vaatii loistavia kommunikaatiotaitoja. Toivomme sinulta myös osaamista ja kokemusta teknisen kaupan toiminnasta. Sinun tulee olla palveluhenkinen, järjestelmällinen ja tavoitteellinen. Työssä vaaditaan tarkkuutta, sillä asiakaskoordinaattori vastaa tilausten oikeellisuudesta. Sinulla ei myöskään mene sormi suuhun, kun käsittelyssä on erilaiset huonekalumateriaalit ja -mitat – teknisestä osaamisesta on siis hyötyä. Työkieli on suomi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Liitä mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280731
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Karijoki