(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASKOORDINAATTORI SOPIMUSHALLINNAN JA MYYNTIPALVELUN TIIMIIN
Hartwall

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haluatko olla mukana tukemassa myyntiorganisaatiotamme sopimushallintaan ja myyntipalveluun liittyvissä tehtävissä? Oletko työskentelyotteeltasi tarkka sekä huolellinen, mutta sinulla on myös myynnillinen ja kehittävä ote työhön?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta esimerkiksi myyntineuvottelijan, sopimushallinnan tai taloushallinnon tehtävistä. Olet yhteistyökykyinen ja tarpeen mukaan myös jämäkkä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja hallitset hyvin MS Office-ohjelmiston. Toivomme, että sinulla olisi kokemusta SAP- järjestelmästä sekä erilaisten projektien tukemisesta. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Tehtävä on uusi ja työnkuva määrittyy kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi sopimusjärjestelmän tietojen ja asiakaskohtaisten hintojen ylläpito, hintakorjaukset, raportointi, tilaus- ja puheluvirran hallinta sekä erilaiset myynnilliset aktiviteetit. Tehtävänkuvan lisäksi sinulle tulee projektiluontoisia tehtäviä sekä järjestelmän ylläpitoon liittyviä tehtäviä, joissa tuet tiiminvetäjää. Toimipaikkasi on Helsingin Pitäjänmäessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Tiina Sepponen numerossa 040 774 0079.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2019 alla olevan linkin kautta.

https://hartwall.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=558&key=&o=A_RJ&rspvt=qy0h7wvpgrkg8woowkw48gko8c88kg8