(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskoordinaattori / Myyntiedustaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Loistatko asiakaspalvelutilanteissa? Tuleeko myyntihenkisyys selkärangastasi? Oletko tarkka työssäsi ja parhaimmillasi, kun sinulla on monta rautaa tulessa? Mahtavaa – meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme ASIAKASKOORDINAATTORIA / MYYNTIEDUSTAJAA Etelä-Pohjanmaalle.

Asiakkaamme toteuttaa erilaisia säilytysratkaisuja yli 25 vuoden kokemuksella. He etsivät tällä hetkellä asiakaskoordinaattoria / myyntiedustajaa monipuolisiin työtehtäviin ja kannustavaan tiimiin, jossa jokaisen työpanoksella on valtava merkitys.

Asiakaskoordinaattorina / Myynninedustajana työtehtäviisi kuuluu:

o Tilausten vastaanottoa
o Tilausten tallentaminen järjestelmään
o Tarjouslaskenta
o Jälleenmyyjien neuvonta puhelimitse sekä sähköpostitse
o Reklamaatioiden hoito
o Yleiset toimiston työtehtävät
o Myyntiedustajan työt ympäri suomea


Työssä onnistuminen vaatii loistavia kommunikaatiotaitoja. Toivomme sinulta myös osaamista ja kokemusta teknisen kaupan toiminnasta. Sinun tulee olla palveluhenkinen, järjestelmällinen ja tavoitteellinen sekä myyntihenkinen. Työssä vaaditaan tarkkuutta, sillä asiakaskoordinaattorin tehtävässä vastaat tilausten oikeellisuudesta. Noin 30% työstäsi toimit myyntiedustajana, jolloin kierrät Suomea eri myyntitapaamisissa. Sosiaaliset taidot sekä kaupan saattaminen maaliin asti korostuvat tässä tehtävässä. Sinulla ei myöskään mene sormi suuhun, kun käsittelyssä on erilaiset huonekalumateriaalit ja -mitat – teknisestä osaamisesta on siis hyötyä. Työkieli on suomi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Liitä mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi. Mikäli haluat keskustella työmahdollisuudesta lisää, voit soittaa suoraan henkilöstökonsultille Sofia Rönnqvist 040 701 5252.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä