(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskoordinaattori / aso-myyjä
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Toimintamme laajentuessa etsimme asiakaskoordinaattoria / aso-myyjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin Vallilan toimistolle. Tulet toimimaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä ASO- ja aravavuokra-asuntojen parissa niin myynnissä kuin markkinoinnissa. Hallitset asumisoikeushakuprosessin, uusien aso-asuntojen myynnin ja esittelyn. Toimit yhteyshenkilönä asukkaisiin ja yhteistyökumppaneihin päin. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu mm. asukasdemokratiaan liittyvien asioiden koordinointi taloissamme. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kohteissamme. Toimenkuva on uusi, joten pystyt vaikuttamaan työtehtäviisi.

Edellytämme kokemusta asumisoikeusjärjestelmän ja ara-asuntojen parissa työskentelystä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Tampuuri-järjestelmän tunteminen katsotaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • uudiskohteiden hankevalmistelussa avustaminen·     
  • asumisoikeusasuntojen haku- ja tarjousprosessi sekä muut myyntiin liittyvät toimenpiteet
  • kohteiden asukashallinto ja asukasdemokratian toteuttaminen
  • asukasyhteistyö ja asukastoiminnan ohjauksen koordinointi

Vallilassa on käytössä viihtyisät ja toimivat tilat sekä viimeisin teknologia. Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön, jossa jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa viihtyisän työympäristön luomiseen. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Tuemme ja kannustamme työntekijöitä kehittymään ja kouluttautumaan. Jos olet ahkera, tunnollinen ja asiakaspalveluhenkinen, saatat olla hakemamme henkilö.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, vastuullisuus ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä: projektipäällikkö Sari Larjanne 040 905 1039 Parhaiten tavoitat hänet torstaina 21.2 klo: 14.00 – 15.30 ja maanantaina 25.2 klo: 10.00 – 12.00.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2019 täyttämällä oheinen hakemus.