(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskontaktoija/Buukkaaja
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Asiakaskontaktoija/Buukkaaja

Haemme tunnetun suomalaisen vaatetusalan asiakkaallemme osa-aikaista tapaamisten buukkaajaa. Teet asiakaskontaktointia tavoitteenasi buukata tapaamiskäyntejä asiakkaamme myyntiedustajille. Työaika on liukuva (aloitus 09:00-11:00) ja viikoittainen työaika 20-24h. Työpäivät voit valita ma-pe ja voit itse vaikuttaa päivittäisiin työtuntimääriin. Teet töitä asiakkaamme toimipisteestä Helsingin Arabianrannasta käsin. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Palkka on tuntiperusteinen (kaupanalan TES), mutta maksamme myös erittäin hyvän bonuksen per sovittu asiakaskäynti. Palkkaus on alan yksi kilpailukykyisimmistä. Työ alkaa viimeistään 10.8.2018 ja kestää vähintään lokakuun puoliväliin. Työ jatkuu mahdollisesti pidempään. Aikaisempi kokemus puhelimitse tehtävästä tapaamisbuukkauksesta on etu. Asiakkaan tunnettu brändi sekä oikea asiakaskohderyhmä auttavat pääsemään onnistuneisiin tuloksiin. Tarvitset kuitenkin hyvän motivaation, rohkeutta, olet sanavalmis sekä sinnikäs! Opastus ja koulutus järjestetään tehtävään.

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.30 puh. 09 6844 3122 tai ari.virtanen@vps.fi

Soita ja tiedustele lisää paikasta! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemuksemme kotisivuillamme www.vps.fi.