Asiakaskontaktoija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

ASIAKASKONTAKTOIJA, SÄHKÖMYYNTI

Tervetuloa lähityöyhteisöön tai etähommiin – sinä valitset!

Etsimme Teleperformancelle puhelintyön tekijöitä! Saat kattavavan perehdytyksen ja kannustavat lähi- tai etäkollegat avuksesi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juuri nyt etsimme kuluttaja-asiakkaiden puhelinkontaktointiin tekijöitä! Kartoitat ja tarjoat heille sopivaa energiaratkaisua Oomi energian tuoteportfoliosta. Teemme sinulle 8 kuukauden määräaikaisen sopimuksen, jonka jälkeen hyvät etenemismahdollisuudet, jopa kansainvälisesti, aukeavat eteesi! Työt alkavat palkallisella perehdytyksellä.

Onko sinulla oikea asenne?

Myynti sopii ihan jokaiselle, jolla vain asenne on kohdallaan ja tahto oppia uutta.  Alkuun saat kattavan koulutuksen, niin tuotteeseen kuin myyntiinkin. Onnistumisesi tukena työsuhteesi aikana ovat kouluttajat, esihenkilöt ja muut myyjät.

Miten haluat työskennellä?

Etätyöskentelynä koko työsuhteen ajan? Ei siis ole väliä missä päin Suomea asut. Yksin ei tarvitse kuitenkaan jäädä, sillä esihenkilösi on tukenasi myös etätyöskentelyssä. Vaihtoehtoisesti voit valita työskennellä Tampereella.

Miksi hakisit tätä työtä?

Välivuosi opiskeluissa tai joustavaa työtä opintojen oheen? Tai ehkä haluat työskennellä kotoa käsin tai muuttaa maalta kaupunkiin? Loppuiko armeija tai työt edellisessä paikkaa? Ei sillä niin väliä, koska joka tapauksessa hyvä huumori ja kova myynnillisen tekemisen meininki tuovat iloa arkeen ja täytettä tilipussiin! Kiinteän tuntipalkan lisäksi hyvästä työstä palkitaan toki hyvien bonusten muodossa!

Sitten vaan jättämään hakemus ansioluetteloineen pikimmiten, viimeistään 31.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja haastattelut ovat jo käynnissä. Töiden aloitus on lokakuussa.

Työ alkaa: sopimuksen mukaan lokakuun aikana

Työn kesto: määräaikainen työsuhde 8 kuukautta
Työtä voi tehdä: ma-pe klo 17-21 ja lauantaisin  klo 10-18

Työntekopaikka:  Tampere tai etätyö
Tunnit: vähintään 12 h/vko
Palkkaus: TES + 0,1€ projektilisä

Kysyttävää? Ota heti yhteyttä!

Pauliina Sutela
HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut                                                                      

pauliina.sutela@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508242
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi