(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskontaktoija
LevelUp Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

LevelUp Oy
LevelUp on Suomen kokonaisvaltaisin myynti- ja markkinointitoimisto. Yrityksen palveluksesta löytyy digituotannon, sisällöntuotannon, digimarkkinoinnin, asiakaskontaktoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Yrityksen missiona on asiakashankintakustannusten pienentäminen sekä asiakkuuden arvon kasvattaminen. Levelup Oy:n palveluksessa työskentelee yli 50 henkilöä ja liiketoiminta on vahvassa kasvussa!

Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Levelup Oy:lle useita asiakaskontaktoijia sähkömyynnin tehtäviin. Yrityksen asiakkaana on suuret suomalaiset sähköyhtiöt, ja heidän kuluttaja- ja yritysasiakkaansa. Voit tehdä työtä kotoa tai omalta työpisteeltäsi etänä. Mistä tahansa, missä on nettiyhteys!

Työ alkaa sopimuksen mukaan nopeallakin aikataululla. Työt ajoittuvat arkipäiville klo 8-20 välille + halutessasi sinulla on mahdollisuus työskennellä lauantaisin 9-17 myös osa-aikaisesti ja mahdollisesti esim. opiskelun ohessa.

Asiakaskontaktoijana tulet osallistumaan asiakasprojektissa sähkömyyntiin soittotyönä. Pääasiallinen tehtäväsi on selvittää potentiaalisten asiakkaiden tarpeita ja tehdä myyntityötä.

Odotamme sinulta
- aitoa innostusta soittotyötä kohtaan
- kykyä keskittyä itsenäiseen tekemiseen
- tiimityötaitoja, myös hajautetussa tiimissä
- hyvää it-osaamista (erityisesti etätyöskentelyyn)
- erinomaista suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme
- työkokemuksen myynnin tai asiakaspalvelun tehtävistä
- koulutustaustan kaupallisten opintojen parissa
- englannin ja/tai ruotsin kielitaidon

Muut tiedot
Tarjoamme kiinteän tuntipalkan min. 10 €/h riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi. Haluamme, että pystyt keskittymään tuloksellisen työn tekemiseen ilman pelkoa siitä, millainen päivän ansiosi tulee olemaan.

Laita hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme ja esittelemme hakijoita tehtävään jatkuvasti!

Kesto
vakituinen

Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@eezy.fi, 040 726 3395

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2020 mennessä.