(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskokemusvastaava
Elite Varainhoito Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Haluatko olla mukana luomassa erinomaista asiakaskokemusta?

Asiakkaamme Elite Alfred Bergin tärkein strateginen tavoite on tarjota asiakkaalleen alansa paras asiakaskokemus. Haluatko juuri sinä olla mukana kehittämässä ja luomassa tätä?

Haemme heille ASIAKASKOKEMUSVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustaan.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä. Tärkein tehtäväsi on saada jokainen asiakas tuntemaan itsensä tervetulleeksi. Vastaat vieraiden vastaanotosta ja viihtyvyydestä sekä hoidat muitakin asiakaspalvelutehtäviä. Lisäksi työhösi kuulu monipuolisia ja vaihtelevia toimistotehtäviä markkinointitiimin osana.

Toivomme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, organisointikykyä sekä ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hahmottaa yleinen viihtyvyys. Olet mukana luomassa vieraille onnistunutta ja viihtyisää asiakaskokemusta, mutta et unohda oman henkilöstönkään viihtyvyyttä. Osaat johtaa erilaisia ihmisiä, hallitset vuorovaikutustaidot sekä omaat hyvät IT-valmiudet MS Office-ohjelmien osalta. Pystyt kommunikoimaan suomen lisäksi sujuvasti englanniksi, ruotsin kieli lasketaan eduksi.

Elite Alfred Berg on kasvava, vakavarainen yritys, jossa tehdään töitä ammattiylpeydellä, mutta rennosti. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan paljon mm. harrastus- ja virkistysmahdollisuuksien muodossa.

Toivottu työn aloitus on elokuun alussa, mutta tärkeämpää on löytää juuri oikea tekijä piristämään työyhteisöä ja asiakkaita pitkäksi aikaa.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta 22.7. mennessä. Käynnistämme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti. Lisääthän hakemukseen ansioluettelosi sekä saatteen, miksi juuri sinä olisit paras valinta kyseiseen tehtävään?