(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskokemuspäällikkö, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Oletko sinä parhaimmillasi ihmisten kanssa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme asiakasystävällistä ja aurinkoista ASIAKASKOKEMUSPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle!

Yritysesittely

Kupari Solutions on suomalainen arvostettu ja luotettava kumppani omalla toimialallaan. Yritys on perustettu vuonna 1998, ja sillä on pitkä historia ohjelmistosuunnittelusta kiinteistön vuokraus- ja sijoitusliiketoiminnan sekä kiinteistöhuollon työnohjauksen tarpeisiin. Yrityksellä on toimistot Espoossa ja Jyväskylässä. Työyhteisö on vahvasti omaan tekemiseensä sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta.

Liiketoiminnan kasvun johdosta asiakasyrityksemme hakee joukkoonsa aidosti ihmiskeskeistä, empaattista ja ratkaisuhakuista ASIAKASKOKEMUSPÄÄLLIKKÖÄ!

Tehtävän kuvaus

Asiakaskokemuspäällikkönä vastaat yhteydenpidosta ja myynnistä nimetyille yritysasiakkuuksille, ja hoidat yhteydenpitoa koko Suomen alueella. Vastaat niin kehittämisestä kuin toteuttamisesta asiakassegmentin osalta. Teet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa valikoima- ja kampanjasuunnittelua, ja olet mukana neuvotteluissa. Raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Hakijan profiili

Hakemallamme henkilöllä on aito kiinnostus asiakastyöskentelyyn sekä näyttöjä tuloksellisesta avainasiakkuuksien hoidosta. Eduksi katsomme alakohtaisen kokemuksen kiinteistöhuollosta ja/tai kiinteistöjen vuokrauksesta. Viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä, muu kielitaito ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi. Asiakaslähtöisyys ja kehityshakuisuus sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat työssä menestymisen edellytys. Edellytämme sinulta liikkumisvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän. Tehtävässä vastaat yrityksen avainasiakkuuksista, pääset edustamaan laadukkaita kotimaisia palveluratkaisuita sekä syventämään asiakassuhteita. Tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen tiimin, kilpailukykyisen palkan sekä autoedun. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.