(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskokemuksen rakentaja
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme asiakaskokemuksen rakentajia kesätöihin Helsinkiin

Tule rakentamaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu Kojamon menestymiseen Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa (https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/) ja yritykseen työnantajana (https://kojamo.fi/tyopaikka/).

Asiakaskokemuksen rakentaja – kesätöissä Kojamossa

Asiakaskokemuksen rakentaja toimii Lumo-isännöitsijän tehtävissä. Tehtävänäsi on ennen kaikkea tuottaa asiakkaalle paras mahdollinen asiakaskokemus. Työ on koordinointia asukkaiden, huoltoyhtiöiden ja urakoitsijoiden välillä. Kokemus asumisen alalta on eduksi.

Menestyt tässä tehtävässä, kun omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sinulla on myynnillinen ote ja olet luonteeltasi erilaisiin tilanteisiin mukautuva. Reippaalla palveluasenteellasi varmistat, että asukkaan arki sujuu hyvin ja ripeällä työskentelyllä tuotat onnistuneen palvelukokemuksen.

Asiakaskokemuksen rakentajan tehtävä edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Toivomme saavamme kuusi uutta tiimiläistä kesäksi (toukokuun alusta elokuun loppuun) osaksi kahdenkymmenen hengen osaavaa isännöinnin tiimiämme. Toimipaikkamme sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

Minkälaista on työskennellä asiakaskokemuksen rakentajana isännöitsijän tehtävissä meillä Kojamossa? Tsekkaa video ja lue lisää täältä! 

Tarjolla kesäromanssi 2019

Tarjoamme työtä, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Tarjoamme sinulle

  • määräaikaisen kokoaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa
  • hyvän perehdytyksen ja taitavan tiimin tuen
  • mahdollisuuden kehittää ja kehittyä
  • osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

Toivomme sinulta

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • reipasta työskentelyotetta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
  • mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta toivomme myös joustoa tilanteen niin vaatiessa.

Kesätöiden haku

Jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2019! Hae meille täältä

Haastattelut aloitetaan viimeistään hakuajan loputtua ja valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä. Ilmoitamme jokaiselle hakijalle valintaprosessin etenemisestä.

Lisätietoja

Tehtäväkohtaisia lisätietoja saat: isännöintipäällikkö Riina Linnas, pe 8.2. klo 10-11 ja pe 15.2. klo 13-14, puh. 040 563 4690 tai riina.linnas@lumo.fi (1.2. alkaen).

Yleiset kysymykset kesätyöpaikkojen hakuun liittyen kannattaa osoittaa HR-tiimille: rekry@kojamo.fi

Suosittelemme tutustumaan myös Kojamon kesäduunit 2019 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen.

Instagramin kautta voit tutustua Kojamon arjen sankareihin (https://www.instagram.com/kojamofi/). ja tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi sosiaalisen median eri kanavista.