(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskokemuksen rakentaja (Lumo-isännöitsijä)
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Hae Kojamolle kesätöihin asiakaskokemuksen rakentajaksi – rakastu kesäduuniisi

 

Kojamo työnantajana

Kojamo on vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Haluamme olla mukana luomassa parempaa kaupunkiasumista kaikille.

Meille asiakkaan kokemus on ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta, meillä on ilo palvella, hinku onnistua ja rohkeus uudistaa. Kojamo on palkittu ja vastuullinen työnantaja. Tutustu lisää: https://kojamo.fi/tyopaikka/vastuullinen-kesaduuni/

 

Tarjolla kesäromanssi

Tarjoamme sinulle kesäksi paikan, jossa pääset kehittämään sekä omaa osaamistasi että yrityksemme toimintaa. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työsi tueksi lupaamme innostavan ilmapiirin lisäksi kilpailukykyisen palkkauksen.

Asiakaskokemuksen rakentaja toimii Lumo-isännöitsijän tehtävissä. Tehtävänäsi on tuottaa asiakkaalle erinomainen asiakaskokemus. Työ on koordinointia asukkaiden, huoltoyhtiön sekä urakoitsijoiden välillä. Tehtävässä menestyt jos sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, myynnillinen ote ja olet luonteeltasi erilaisiin tilanteisiin mukautuva. Loistavalla palveluasenteella varmistat, että asukkaan arki sujuu hyvin ja ripeällä työskentelyllä tuotat onnistuneen palvelukokemuksen. Tehtävä edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttöä.

Olet osa 7 hengen Jyväskylän Lumo -kotikeskuksen tiimiä! Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Väinönkatu 15, 40100 Jyväskylä.

Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuun aikana. Jyväskylän Lumo-isännöitsijän kesätyön kesto on 3 kuukautta. Tarkemmasta ajanjaksosta kerrotaan ja neuvotellaan haastattelussa. 

Tarjoamme sinulle

• määräaikaisen kesätyön vakaan työnantajan palveluksessa

• hyvän perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen

• mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

• osaavan esimiehen ja mahtavat kollegat

 

Toivomme sinulta

• vähintään 18 vuoden ikää

• hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja

• reipasta työskentelyotetta ja rohkeutta uudistaa

• mielellään aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

 

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2018! Hae kesäduunia täältä: https://kojamo.fi/kesatyo

 

Lisätietoja

Tavoitat HR-asiantuntijamme Minna Vuorisen parhaiten to 1.2. ja ke 21.2.2018 klo 13:00–14:30 puhelimitse: +358 20 508 3263 tai sähköpostilla hr@kojamo.fi

Lisäksi suosittelemme tutustumaan Kojamon kesäduunit 2018 -ryhmään Facebookissa (https://www.facebook.com/groups/136086250406474/), jonka kautta on mahdollista esittää kysymyksiä kesätöihin liittyen. Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) puolestaan on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi.