(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskokemuksen projektipäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, ASIAKASKOKEMUS        

Tehtävässä kehität tuotteidemme ja palveluidemme tilaus-toimitusprosesseja ja asiakkuudenhallintaa. Vedät projekteja, jotka tähtäävät toiminnan laadun ja asiakastyytyväisyyden parantamiseen. Vastaat kehitysprojektien läpiviennistä ja toteutuksesta sekä projektitiimin aikataulutuksesta ja resursoinnin suunnittelusta. Projektit liittyvät mm. ratkaisujemme asiakastilausten hallintaan, myynnin tukeen ja toiminnan ohjaukseen tilauksesta toimitukseen. 

Odotamme sinulta ymmärrystä palveluliiketoiminnasta sekä asiakaslähtöisestä toiminnan ja palveluiden kehittämisestä. Sinulla on kokemusta kehitystyöstä ja muutosjohtamisesta asiakasrajapinnassa. Toivomme kokemusta myös projektinhallinnasta, asiakasrajapinnan tilaus-toimitusprosessien ohjaamisesta tai kehittämisestä esimerkiksi logistiikka- tai kiinteistöteknisistä palveluista. Vaihtoehtoisesti arvostamme kokemusta kehitys- ja muutosjohtamista sisältävästä esimiestyöstä asiakaspalveluorganisaatiossa. Olethan oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen ote viedä läpi muutoksia sekä taitoa omaksua uutta tietoa lyhyessä ajassa. 

Tehtäviisi kuuluvat mm. 

  • Kehitystoimenpiteiden ja niiden toteutuksen suunnittelu

  • Projektien sisällön suunnittelu

  • Projektin aikataulutus ja resursoinnin suunnittelu

  • Projektityöskentelyn ja -tiimin ohjaus

  • Asiakaskokemuksen kehittämiseen osallistuminen


Omaat tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon (tai vastaavat tiedot). Olet erinomainen sisäinen viestijä, asetat tavoitteet korkealle ja olet tiimipelaaja, joka saa asiat tapahtumaan ja ihmiset innostumaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat asiakaskokemuspäällikkö Taru Hynyseltä, p.050 53 16 779, parhaiten tavoitettavissa ti 28.5. klo 9-10 ja ma 3.6. klo 12-13 tai sähköpostitse taru.hynynen@helen.fi. Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme viimeistään 25.8.2019. Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Arvostamme, jos liität hakemukseesi myös video-cv:n.