(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskokemuksen kehityspäällikkö
SOK Digitaaliset palvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Oletko kehittänyt verkkokaupan peruskyvykkyyksiä jo pidempään ja kaipaat uutta kulmaa tekemiseen tai onko sinulla näyttöjä digitaalisten asiakaskokemusten luomisesta? Innostutko uusista teknologiainnovaatioista ja niiden tuomista muutoksista maailmaan? Haluatko olla mukana valjastamassa uusimmat hyödylliset ratkaisut asiakkaidemme käyttöön?

Asiakaskokemus on kaupan digitaalisissa palveluissa yhä tärkeämpi osa menestystä. Uusia palveluratkaisuja on etsittävä aktiivisesti ja kehitettävä vastaamaan asiakkaiden nopeasti kasvaviin ja kehittyviin vaatimuksiin.

Etsimme kasvavaan joukkoomme Asiakaskokemuksen kehityspäällikköä vastaamaan asiakaskokemuksen parantamisesta, luomaan uusia palveluita ja etsimään uusia markkinoita digitaalisessa maailmassa.

Toimenkuvasi päävastuualueena on digitaalisten palveluratkaisujen ja kaupallisten toimintamallien konseptointi, kehityspiirteiden ja toimintamallien määrittely, uusien teknologioiden arviointi ja testaaminen sekä kypsyyden arviointi ja uusien ominaisuuksien kehittäminen yhdessä kehitystiimin kanssa.

Millaista henkilöä etsimme?

AR, VR, Social selling, puheentunnistus, tekoälyn mahdollisuudet.. Ymmärrät mm. näiden asioiden merkityksen digitaalisille palveluille ja näet niiden tuomat mahdollisuudet. Miten kyvykkyydet paketoidaan asiakkaalle parhaaksi mahdolliseksi palveluksi siten, että ne tavoittavat suurimman osan asiakkaistamme. Ymmärrät hyvin myös liiketoimintaa ja annat sen ohjata priorisointia. Haluat yhdessä ohjelmistokehittäjiemme kanssa intohimoisesti luoda näkemystä teknologian kehityksestä ja projektijohtaminen on sinulle entuudestaan tuttua.

Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus verkkokaupan tekemisestä ja pystyt tuomaan mukanasi osaamista tiimiin. Koska organisaatiomme Digitaalisten palveluiden ympärillä on vielä nuori, meillä ei ole kaikkia asioita tai rooleja tekemiseen ja kasvuun valmiina. Pidät tätä rikkautena, etkä turhaudu, vaikka välillä pääset tukemaan tiimiäsi myös toimenkuvasi ulkopuolella olevissa asioissa.

Miltä vaikuttaa? Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä?

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 5.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo mahdollisesti hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, verkkokaupan päällikkö Emilia Ala-Kurikka juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 24.4.2019 klo 15-16:30 tai 2.5.2019 klo 14-16 numerosta 010 768 1418.