(Poistunut julkaisusta)

Asiakaskohtaamisen nouseva tähti
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Nautitko jutella ihmisten kanssa ja saada heidät hyvälle tuulelle? Etsimme tiimeihimme Telian myyntipisteille uusia myyjiä. Pääset tekemään modernia myyntityötä omilla vahvuuksillasi – keskustelemaan asiakkaiden kanssa ja keksimään juuri heille sopivan ratkaisun. Myyntipisteillä työskennellessä asenne ratkaisee! Otatko haasteen vastaan?

Haluamme luoda Telian asiakkaille mieleenpainuvia asiakaskokemuksia! Parhaimmillaan työpäiväsi ovatkin täynnä mukavia ja merkityksellisiäkin kohtaamisia.

Telian tuotteiden avulla tuhannet ihmiset nauttivat sujuvasta arjesta ja pitävät yhteyttä läheisiinsä. Telia onkin Euroopan tunnetuimpia brändejä ja sen palvelut ovat edelläkävijöitä alallaan: saat siis myytäväksesi laadukkaita tuotteita.

Saat meiltä:

• Vakituisen työsuhteen.

• Hyvän palkan. Osaavien myyjien keskiansiot tehtävässä ovat noin 25-30e/h (pohja 11,12e/h + myyntiprovisiot)

• Kattavan kahden viikon perehdytyksen, joka pitää sisällään henkilökohtaisen mentorin.

• Jatkuvaa myyntikoulutusta ja loistavat etenemismahdollisuudet.

• Mahdollisuuden tehdä töitä joustavasti.

Työnkuvasi lyhyesti ja ytimekkäästi: teet aktiivista uusasiakashankintaa ja myyt Telian tuotteita. Voit tehdä sen omalla, persoonallisella tavallasi – asiakkaita kuunnellen. Telian myyntipisteillä myynti ei suinkaan rajoitu liittymiin. Pääset myymään Telian laadukkaita tuotteita ja palveluita, kuten liigaa ja Telia TV:tä sekä uusimpia laitteita

Telia on yksi Euroopan tunnetuimpia brändejä ja sen palvelut ovat edelläkävijöitä alallaan: saat siis myytäväksesi laadukkaita tuotteita. Tuotteiden avulla tuhannet ihmiset nauttivat sujuvasta arjesta ja pitävät yhteyttä läheisiinsä.

Hae samantien tai kysy lisää! Toivottavasti saamme sinut mukaan joukkueeseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Lotta Suikkari lotta.suikkari@barona.fi