(Poistunut julkaisusta)

Asiakashankkijoita Pokas Oy:lle ilmanvaihtosaneerauspuolelle
Pokas Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Onko sinulle helppoa olla ja jutella ihmisten kanssa? Haemme nyt innokkaita ja positiivisia asiakashankkijoita Jyväskylän tiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Pokas Oy on ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut kotimainen yritys ja tuoteperheemme on laajentunut nyt myös ilmanvaihtosaneerausremontteihin.

Ilmanvaihtosaneeraus on edullinen keino parantaa sisäilman laatua omakotitaloissa. Parhaimmillaan jopa työpäivässä tehtävä ilmanvaihtosaneeraus parantaa merkittävästi kodin ilmanlaatua ja sitä kautta elämänlaatua ilman suuria investointeja tai remontteja. Sinulla ei tarvitse olla osaamista ilmanvaihtosaneerausremonteista, vaan perehdytämme sinut hyvin tuotteeseemme.

Meillä asiakashankintatiimissä on mahdollisuus päästä näköalapaikalle toteuttamaan itseään sekä tekemään tuloksellista työtä yhdessä alan huippuosaajien kanssa. Tehtävässä menestymiseen tarvitset oikean asenteen ja asiakaspalveluhenkeä, me tarjoamme sinulle loistavan työpaikan ja välineet työssä menestymiseen. Laajalla perehdytyskoulutuksella tarjotaan takuu varma startti, ja loppu onkin omasta aktiivisuudesta sekä tahtotilasta kiinni. Kun tarvitset tukea, sitä on aina tarjolla.

Tarjoamme sinulle:

  • Takuupalkan ja kuukausibonukset
  • Joustavat työajat arkipäivinä
  • Näköalapaikan menestyvässä organisaatiossa
  • Laadukkaan työhön perehdyttämisen
  • Liikkuvan työn tapaamaan ihmisiä
  • Jatkuvan koulutuksen

Odotamme Sinulta:

  • Innokasta asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien!

Haethan tehtävään helposti ja nopeasti oheisen hakulinkin kautta! Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Rakennus Oy:n kanssa. Lisätietoa tehtävästä antaa: Timo Peltomäki puh. 0400 724199 ja timo.peltomaki@pokas.fi

Lue meistä lisää osoitteessa www.pokas.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa: Timo Peltomäki puh. 0400 724199 ja timo.peltomaki@pokas.fi