(Poistunut julkaisusta)

Asiakashankkija
OP Päijät-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme nyt Myynnin mahdollistajat –tiimiimme aktiivista

 

ASIAKASHANKKIJAA

 

toimimaan pankkimme uusasiakkaiden hankinnan kärkenä. Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan pankkimme asiakaskunnan kasvuun eturintamassa. Työ on monipuolista ja pääset rakentamaan Liikkuvan OP:n toimintamallia pankkiimme. Tehtävä edellyttää rohkeutta, heittäytymiskykyä ja halua luoda uutta. Haemme henkilöä, joka pystyy oma-aloitteisuudellaan ja aktiivisuudellaan luomaan uutta ja tuomaan energiaa koko porukkaamme.

 

Odotamme sinulta

Olet aktiivinen verkostoituja ja myynnillisyys on sinulla luonteessa. Persoonana olet ulospäinsuuntautunut ja nautit dynaamisesta ja jatkuvasti kehityspaikkoja sisältävästä työstä. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot, joiden avulla pystyt keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa ja neuvottelemaan tehokkaasti ja sujuvasanaisesti. Olet vaikuttaja, jolle verkko- ja somekanavat ovat luonnollisia työvälineitä ja et pelkää laittaa itseäsi likoon. Pankkialan ja erityisesti varallisuudenhoidon tuntemus on sinulle eduksi, mutta tärkeämpää on loistava asenteesi työn tekemiseen.

 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden päästä luomaan uutta ja haastamaan itseäsi ja osaamistasi. Pääset tutustumaan niin myynnin, asiakashankinnan kuin viestinnänkin tekemiseen pankkimme koko toiminta-alueella. Työkaverisi ovat timanttisia ja meillä on vahva joukkuehenki. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja pääset työskentelemään kauniin Päijät-Hämeen alueella muun muassa erilaisissa tapahtumissa. Tukikohtamme sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden keskustassa, kauppakeskus Triossa. Pankkimme on vakavarainen ja meillä on laajat yhteistyöverkostot Päijät-Hämeen alueella.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Onko tässä sinun uusi haasteesi? Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki, puh. 0407245432. Hae tehtävää 26.8.2019 mennessä oheisen hakunapin kautta ja kerro meille osaamisestasi ja kokemuksestasi. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi, saatekirjeesi sekä palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten haethan tehtävään pikimmiten.