(Poistunut julkaisusta)

Asiakashankkija
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

ASIAKASHANKKIJOITA.

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva myyntiorganisaatio. Etsimme heille Oulun keskustan toimipisteeseen uuteen perustettavaan tiimiin neljää (4) asiakashankkijaa. Nuorekkaassa yrityksessä pääset työskentelemään mukavassa, positiivisessa työporukassa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset atk-järjestelmät, joten sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin olennaiseen. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän mukaisilla bonuksilla.

Tiimi aloittaa uudessa projektissa, jossa kontaktoidaan pk-sektorin yrityspäättäjiä ja hankitaan heidät asiakkaiksi energianeuvonta yritykselle. Kyse ei siis ole perinteisestä sähköyhtiöstä, vaan palvelusta jonka avulla yritykset voivat hankkia sähköä edullisemmin. Asiakkaat maksavat syntyneestä säästöstä. Kyseessä on aivan uusi ja ainutlaatuinen palvelu!

Arvostamme aiempaa näyttöä asiakashankinnasta ja myyntityöstä, mutta tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä. Olet sanavalmis ja oma-aloitteinen. Ihmistuntemus ja positiivinen asenne ovat työssä tärkeitä. Osaat perustella yrityspäättäjille, mitä he hyötyisivät myymästäsi palvelusta, ja saat vietyä kaupan loppuun asti.

Saat työhösi erinomaisen perehdytyksen. Lisäksi yritys tarjoaa jatkuvaa koulutusta ja täten mahdollistaa kehittymisesi huippumyyjäksi.

Arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta puhelintyöskentelystä, erityisesti b2b-myynnistä
- sanavalmiutta ja hyvää ihmistuntemusta
- tuloshakuisuutta
- hyvää suomen kielen taitoa

Palkkaus: 1850€/kk + bonukset (keskimääräinen ansio on n. 2500€/kk bonusten kanssa).

Työ alkaa lokakuun 2018 lopussa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Alkuun tarjoamme 4kk sopimusta, jonka jälkeen hyvillä tekijöillä on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut heti. Emme käsittele sähköpostihakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari, puh. +358 44 330 8824.

Go On Oulu on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.