(Poistunut julkaisusta)

ASIAKASHANKKIJA RUOKAPALVELUIDEN MYYNTIIN (kesätyö)
Henkilöstöpalvelu HIRMU Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

ASIAKASHANKKIJA RUOKAPALVELUIDEN MYYNTIIN (Kesätyö)

Etsitkö uudenlaista myyntityötä Vaasassa ja haluaisit vaihtelua aikaisempiin myyntiprojekteihisi. Vieläkö vietät kesää vapaalla ja haluaisit aloittaa työskentelyn pikaisesti heinä-elokuussa kesätöissä?

Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuuden, missä pääsisit mukaan viemään eteenpäin nopeasti kasvavaa ja uudenlaista yritystä. Myynnillinen työtehtävänäsi asiakasprojektissamme on sikäli kiva, että pääset myymään elämän kannalta erittäin olennaista tuotetta: Ruokaa!

HIRMU etsii parhaillaan uuteen Intensive Sales Partnersin myyntiprojektiin motivoituneita ja sanavalmiita myyjiä kesälle 2018. Ruokapalveluiden myyntiprojektiprojektiin Intensivelle palkkaamme heinä-elokuussa 2018 6-8 hlö, joten olethan nopeasti liikkeellä.

Tässä työtehtävässä motivaatio ja tahto-oppia on tärkeintä. Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta älä huoli - Intensive Sales Partners kouluttaa kyllä sinut.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, niin laita meille hakemusta nyt osoitteessa www.hirmu.fi/tyohakemus tai sähköpostitse osoitteeseen rekry@hirmu.fi.