Asiakashankkija, kesätyöntekijä

M&J Dynastia Oy
Tietoa tehtävästä

Palkkaamme keväälle ja kesälle asiakashankkijoita nykyisten tuotteiden ja palveluiden pariin. Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusohjelmamme mukaan ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden edetä yrityksessämme urapolullamme. Panostamme henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä myyntivalmentamiseen ja siksi toimistoillamme on useita myyntikoutseja.

Emme vaadi aiempaa työkokemusta. Vaadimme aitoa halua onnistua ja oppia uutta sekä hyvää asennetta. Meillä saat loistavaa myyntikokemusta, reilun ja kannustavan palkkauksen sekä säännölliset työajat. Meillä voit tehdä myös iltavuoroja sekä viikonlopputöitä. Palkka koostuu varmasta takuu osuudesta ja reiluista bonuksista.


Pidämme toimistoillamme rentoa ilmapiiriä yllä ja kilpailemme jatkuvasti myyntikisoilla. Viimeisimpiä isompia palkintojamme ovat olleet All-Inclusive kylpyläviikonloppu ja lasketteluviikonloppu. Lisäksi toimeksiantajamme tarjoavat useita kilpailuja, esimerkiksi rahapalkinnoista tai ilmaisista Ruokabokseista. Meillä jokainen kuukausi huipentuu Dynastia-päiviin, jolloin myynneistä saadaan tuplabonukset ja tarjoamme ilmaisen lounaan.

Tuotteet ovat asiakkaillemme jo tuttuja ja tarjouksemme niin loistavia, että asiakkaiden on vaikea kieltäytyä. Jätä hakemus, niin keskustellaan työstä lisää. Työt voit aloittaa heti ja jatkaa vaikka syksyyn asti. Meillä on myös mahdollista edetä tehokkaalla työllä ja hyvällä asenteella urallasi eteenpäin!


Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin keskustellaan työstä lisää. Lisätietoja antaa Janiina Kekkonen puh. 044 526 4462, janiina.kekkonen@mjdynastia.fi.

www.mjdynastia.fi/rekry

Seuraa meitä myös somessa!
Facebook
Instagram

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 11.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Lisätietoja antaa Janiina Kekkonen puh. 044 526 4462, janiina.kekkonen@mjdynastia.fi.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta