(Poistunut julkaisusta)

Asiakashankkija, kesätyöntekijä
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Palkkaamme keväälle ja kesälle asiakashankkijoita nykyisten tuotteiden ja palveluiden pariin. Eniten kauppoja myyjillemme tulee A-Lehtien monipuolisesta tuotevalikoimasta, mutta myymme myös Ruokaboksi-palvelua sekä täytämme rahoitushakemuksia asiakkaiden puolesta.

Koulutamme jokaisen uuden työntekijän koulutusohjelmamme mukaan ja tarjoamme jokaiselle mahdollisuuden edetä yrityksessämme urapolullamme. Panostamme henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä myyntivalmentamiseen ja siksi toimistoillamme on useita myyntikoutseja.

Pidämme toimistoillamme rentoa ilmapiiriä yllä ja kilpailemme jatkuvasti myyntikisoilla. Viimeisimpiä isompia palkintojamme ovat olleet All-Inclusive kylpyläviikonloppu ja lasketteluviikonloppu. Lisäksi toimeksiantajamme tarjoavat useita kilpailuja, esimerkiksi rahapalkinnoista tai ilmaisista Ruokabokseista. Meillä jokainen kuukausi huipentuu Dynastia-päiviin, jolloin myynneistä saadaan tuplabonukset ja tarjoamme ilmaisen lounaan.

Emme vaadi aiempaa työkokemusta. Vaadimme aitoa halua onnistua ja oppia uutta sekä hyvää asennetta. Meillä saat loistavaa myyntikokemusta, reilun ja kannustavan palkkauksen sekä säännölliset työajat. Meillä voit tehdä myös iltavuoroja sekä viikonlopputöitä. Palkka koostuu varmasta takuu osuudesta ja reiluista bonuksista.

Tuotteet ovat asiakkaillemme jo tuttuja ja tarjouksemme niin loistavia, että asiakkaiden on vaikea kieltäytyä. Jätä hakemus, niin keskustellaan työstä lisää. Työt voit aloittaa heti ja jatkaa vaikka syksyyn asti. Meillä on myös mahdollista edetä tehokkaalla työllä ja hyvällä asenteella myyntivalmentajaksi sekä esimerkiksi koulutus- tai rekrytointipäälliköksi!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta, niin keskustellaan työstä lisää. Lisätietoja antaa rekrytointitiimimme puh. 045 691 9299, rekrytointi@mjdynastia.fi.

Ilmoita hakemuksessasi, milloin olisit valmis aloittamaan meillä.

www.mjdynastia.fi/rekry

M&J Dynastia on ympäri Suomea toimiva myyntiorganisaatio. Työllistämme tällä hetkellä n. 60 henkilöä ja tavoitteenamme on kasvaa alallamme merkittäväksi toimijaksi ja suunnannäyttäjäksi. Panostamme jokaisen myyjän henkilökohtaiseen kouluttamiseen sekä toimimme eettisesti ja vastuullisesti. Tällä hetkellä myymiämme tuotteita ovat A-Lehtien tuotevalikoima, Ruokaboksi-palvelu sekä Hohde luonnonkosmetiikka.

Olemme Oikotien myöntämä Vastuullinen Työnantaja, Kauppalehden Menestyjä 2020 sekä olemme saaneet Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton myöntämän Reilu työnantaja statuksen.