(Poistunut julkaisusta)

Asiakashankintapäällikkö sähköalan yritykseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Asiakkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva kotimainen sähköalan yritys, joka on keskittynyt sähkösaneerauksiin ja aurinkovoimaloihin. Haemme nyt asiakkaallemme ASIAKASHANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen ja työsuhde on vakituinen. 

Asiakashankintapäällikön työssä johdat omaa asiakashankintatiimiäsi ja työ pitääkin sisällään kaikki päivittäisen johtamisen tehtävät. Asetat tavoitteita ja teet työnajan seurantaa. Seuraat tuloksia, raportoit tuloksia johdolle ja vastaat oman tiimisi tuloksesta. Työ on ennen kaikkea omalla esimerkillä johtamista - työ sisältää myös buukkaamista.

Odotamme sinulta vähintään vuoden työkokemusta puhelinmyynnistä tai buukkauksesta. Työkokemus on tärkeää, sillä työssä johdetaan esimerkillä. Jo karttuneen työkokemuksen lisäksi tarvitset tavoitteellista asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja esimiestaitoja. Saatatkin olla etsimämme työntekijä, jos olet aidosti motivoitunut ja osaat motivoida myös muita.

Sinulle tarjoamme erittäin kannustavan palkkauksen. Kovia tavoitteita toteutetaan hyvässä tiimissä, jossa pidetään hauskaa niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Yrityskulttuuria rakennetaan jatkuvasti työntekijöidensä näköiseksi ja omaan työympäristöönsä pääsee jokainen vaikuttamaan. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus ja kuukausipalkkatoiveesi sivuillamme www.amiko.fi ja otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Amikon henkilöstökonsultille Viivi Airulle, viivi.airu@amiko.fi, p. 050 416 9210.